Overdrachts ALV

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Organisator
Bestuur 2017-2018
Datum en tijd
16 okt. 2018 18:30 - 22:00
Locatie
't Heerenhuis

Overdrachts ALV

Tot onze grote spijt moeten we mededelen dat de Algemene Ledenvergadering van dinsdag 2 oktober niet plaats heeft kunnen vinden. Er staat in de statuten geschreven dat er minimaal 30 leden aanwezig moeten zijn om de ALV te laten starten. Helaas was dit niet het geval. Daarom nodigen we je graag uit voor de opnieuw geplande Algemene Ledenvergadering. Deze zal op 16 oktober plaatsvinden, de inloop is vanaf 18:30 en de vergadering zal om 19:00 starten. Tijdens deze vergadering zullen alle belangrijke zaken binnen de vereniging worden besproken en heb je de mogelijkheid je mening te geven over alles waar FSV Fysiek zich mee bezig houdt. 

Alle documenten zijn beschikbaar op de website. Als je de stukken graag op papier wil, moet je dit aanvragen door een email te sturen naar secretaris@fsvfysiek.nl

We hopen dat veel van jullie aanwezig zullen zijn. Mocht je toch onverhoopt niet kunnen komen, dan kan je een ander lid machtigen om voor jou te stemmen. Als je dit wilt, moet je een email sturen naar secretaris@fsvfysiek.nl voor 12 oktober. Als je niet op tijd kan zijn, maar er wel graag bij wil zijn, moet je een email sturen naar secretaris@fsvfysiek.nl voor 12 oktober. Op deze manier kan je later aanschuiven.

Datum: 16 oktober
Inloop: 18:30 uur
Start: 19:00 uur
Locatie: Het Heerenhuis, Spilsluizen 9, 9712NR Groningen

Onze partners