Batavierenrace

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Organisator
AkCie '18-'19
Vanaf
10 mei 2019 15:00:00
Tot
12 mei 2019 15:00:00
Locatie
Enschede

Batavierenrace

Zijn jouw goede voornemens dit jaar nog niet bepaald in de praktijk gebracht? Wil jij de Speedy Gonzales in jezelf ontdekken? Of ben jij al een doorgewinterd wedstrijdpaard? Dan is de Batavierenrace echt iets voor jou! Deze grote estafetteloop van Nijmegen naar Enschede is jaarlijks een groot succes onder studenten. In een team met 25 sportievelingen mogen jullie de strijd aan gaan voor de felbegeerde titel. Er zijn etappes tussen de 3 en 11 km dus voor ieder wat wils! Als klap op de vuurpijl mag je ook nog eens een weekend kamperen op de campus in Enschede. Dat klinkt misschien wat primitief maar is vooral enorm gezellig! Als nog niet genoeg reden is, sluiten we dit sensationele weekend af met het meest spraakmakende studenten feest van het jaar. Loop jij hier al warm voor? Geef je dan als de bliksem op voor 1 april. 

Fysiek trainingsjasje is verplicht. Heb je deze nog niet geef dat aan in de opmerking bij aanmelding. Bij deelname krijg je korting op je trainingsjasje, verdere informatie over de prijs volgt via de mail. 
Kun je helaas toch niet mee? Uitschrijven kan tot 1 april. Uitschrijven na 1 april betekent een boete van €25,- of het zelf regelen van vervanging.

Voor vragen of opmerkingen mail naar akcie@fsvfysiek.nl.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze partners