Alumni Bata Team

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Organisator
AlumniCie '19-'20
Vanaf
1 mei 2020 15:00:00
Tot
3 mei 2020 15:00:00
Locatie
Campus universiteit Twente

Alumni Bata Team

Alumni bata team
Het is dit jaar weer gelukt om het ‘Fysiek Oldtimers’ team in te schrijven voor de Batavierenrace 2020!

De Batavierenrace is grootste estafetteloop ter wereld, met wel 8500 deelnemers! Vrijdag 1 mei om middernacht is de start in Nijmegen en zullen teams uit het hele land tegen elkaar strijden over een afstand van 175 km. Na de barre tocht is er op de campus in Enschede een groot feest georganiseerd om de blaren te vergeten en de overwinning te vieren! Op zondag zullen we na een ontbijt weer richting Groningen vertrekken.

Om in topvorm in Nijmegen te beginnen, wordt er met alle FSV Fysiek leden getraind bij Vitalis. In het team zullen 25 alumni-leden lopen om de 175 km gezamenlijk te trotseren (afstanden variëren van 3 tot ongeveer 11km).

Vanaf nu is de aanmelding open!
Meld je aan door een mail te sturen naar alumnicie@fsvfysiek.nl

Vermeld hierin:
- je naam
- e-mailadres
- telefoonnummer
- 3 etappevoorkeuren (zie onderaan)

Aanmelden of afmelden kan tot en met 10 maart. Indien je je hebt opgegeven en afmeldt na 10 maart krijg je de inschrijfkosten niet terug tenzij je zelf vervanging geregeld hebt.

De kosten voor deelname aan dit weekend zullen ongeveer €19,- zijn, inclusief trainingen, eenmalig ontbijt (zondagavond) en avondeten (zaterdagavond). Als er vragen zijn, schroom dan niet om te mailen naar het bovenstaande mailadres.

Meld je snel aan en tot op de trainingen!
Met vriendelijke groet,
AlumniCie!

Wat: 48e Batavierenrace
Wanneer: 1 t/m 3 mei 2020
Wie: Alumni leden
Prijs: €19

PS: Benieuwd naar wat de Batavierenrace nou precies is? Check het volgende filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=Y-OaFV-EcuEhier is de voorlopige etappe-lijst te vinden: https://www.batavierenrace.nl/47/ploegleider/ploegleiders.html

Onze partners