Halfjaarlijkse algemene ledenvergadering

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Organisator
Bestuur 2019-2020
Datum en tijd
14 apr. 2020 19:00 - 19:00
Locatie
Online platform

Halfjaarlijkse algemene ledenvergadering

Graag willen wij je uitnodigen voor de Halfjaarlijkse Algemene Ledenvergadering (HALV). Door de Coronacrisis zal de vormgeving van de vergadering er dit jaar anders uit zien. De HALV zal plaats vinden via een online platform. Hier zal iedereen individueel een uitnodiging voor krijgen. 

Op dinsdag 14 april vanaf 19:00 uur (inloop 18:45) zal de Halfjaarlijkse Algemene Ledenvergadering plaatsvinden. Tijdens deze vergadering zullen alle belangrijke zaken binnen de vereniging worden besproken en heb je de mogelijkheid jouw mening te geven over alles waar FSV Fysiek zich mee bezig houdt.

Normaal gesproken is er tijdens de vergadering de mogelijkheid om je vragen te stellen. Doordat de vergadering nu via een online platform wordt gehouden denken wij dat het erg onoverzichtelijk wordt als iedereen door elkaar heen gaat praten. Wij willen daarom vragen om, wanneer je vragen en/of mededelingen hebt deze in een document op zou willen stellen en deze te mailen naar secretaris@fsvfysiek.nl vóór 12 april. Wij zullen deze vragen tijdens de vergadering per pagina gaan behandelen. Als er tijdens de vergadering nog dringende vragen zijn dan kunnen deze natuurlijk nog gesteld worden. Wij zijn ons er enorm van bewust dat dit geen ideale situatie is maar hopen op jullie begrip.

Alle documenten zijn beschikbaar op de website. Helaas kunnen wij de stukken niet aanbieden op papier door de omstandigheden.

Wij hopen dat veel van jullie aanwezig zullen zijn. Aanmelden kan via de website. Mocht je toch onverhoopt niet kunnen komen, dan kan je een ander lid machtigen om voor jou te stemmen. Als je dit wilt, moet je wel een email sturen naar secretaris@fsvfysiek.nl voor 12 april. Als je niet op tijd kan zijn maar er wel graag bij wil zijn, moet je een email sturen naar secretaris@fsvfysiek.nl voor 12 april, dan gaan wij kijken wat we kunnen regelen. 

Datum: 14 april 2020
Inloop: 18:45
Start: 19:00
Locatie: Online platform

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze partners