Commissiesollicitaties

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Organisator
Bestuur 2019-2020
Vanaf
18 mei 2020 12:00:00
Tot
8 jun. 2020 12:00:00

Commissiesollicitaties

Wil jij deel uitmaken van een fantastische groep actieve leden?

Na een fantastisch jaar van alle bestaande commissies, zijn deze weer op zoek naar nieuwe commissieleden! Dus Fysiek is op zoek naar jou!

Een commissie is een orgaan binnen Fysiek dat activiteiten organiseert of andere diensten levert zoals de kleding en de Plexus. Dit wordt jaarlijks ingevuld door studenten die het leuk vinden om naast de studie nog een klein beetje tijd in een commissie te steken. Binnen de commissies ontstaan vaak hechte vriendschappen en voor de tijd die je erin steekt kan je op een superleuke en leerzame manier ook een vrij studiepunt verdienen. Uit ervaring van de verschillende commissies blijkt dat er één avond in de week samen gegeten en vergaderd wordt. Dit wordt vaak afgesloten met een gezellig borreltje of iets dergelijks naar wens.

Kijk op de fysiek site onder agenda voor meer informatie.

Hoe kan jij je opgeven!? Stuur een mail naar intern@fsvfysiek.nl voor 8 juni. Vermeld in deze mail welke commissie jij volgend jaar wil gaan doen. Geef hierbij ook aan of je een functie (voorzitter, penningmeester, secretaris) wilt vervullen of dat je je als commissielid wilt opgeven. Vermeld als laatste ook je telefoonnummer, klas en je volledige naam.
 

Onze partners