Alumni bowlen en borrel

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Organisator
AlumniCie '18-'19
Datum en tijd
14 dec. 2018 20:00 - 00:00
Locatie
Gedempte Kattendiep 4, bowlingcentrum Groningen

Alumni bowlen en borrel

Beste derde-, vierdejaars en alumni,

Op 14 december as. organiseert de AlumniCie een activiteit met daaropvolgend een borrel. Deze avond is bedoeld voor derde-, vierdejaars en alumni. Voor slechts €3,50 per persoon gaan we een uur lang bowlen waarbij de hapjes zijn inbegrepen (drankjes hier zijn voor eigen kosten). Om goed te kunnen hydrateren na al het gezweet tijdens het bowlen, is er vanuit ons voor iedereen een consumptie bij de borrel in De Groote Griet.

Het bowlen begint om 20:00 uur. Zorg ervoor dat je op tijd aanwezig bent bij het bowlingcentrum Groningen aan het Gedempte Kattendiep 4. Aansluitend gaan we naar de borrel. Via de site van Fysiek moet je je aanmelden voor het bowlen en de borrel. Kun je niet bij het bowlen zijn? Wees welkom om alleen naar de borrel te komen die om 21:00 begint! Alle drankjes zijn dan voor eigen rekening, maar wel met Fysiek korting.

Daarnaast is er op de borrel de mogelijkheid om je in te schrijven voor de batavierenrace. De bedoeling is om met een groep alumnileden een batateam te vormen. Ben je niet bekend met de batavierenrace? Kijk voor informatie op de site: https://www.batavierenrace.nl.

Wij hopen jullie allemaal te zien op 14 december!

Ps. Heb je je aangemeld maar kun je toch niet meer? Meld je dan minimaal 24 uur voor dat de activiteit begint af, anders krijg je je geld niet terug.

 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze partners