Batavierenrace AlumniCie

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Organisator
AlumniCie '18-'19
Vanaf
10 mei 2019 15:00:00
Tot
12 mei 2019 15:00:00
Locatie
Enschede

Batavierenrace AlumniCie

Beste Alumnileden!

Zoals jullie wellicht al hebben gehoord is het gelukt om een Alumni team in te schrijven voor de Batavierenrace in 2019. Het is de grootste estafetteloop ter wereld, met wel 8500 deelnemers.

Middernacht op 10 mei begint de start in Nijmegen en zullen teams uit het hele land tegen elkaar strijden over een afstand van 175km. Afsluitend is er op de campus in Enschede een grootschalig feest georganiseerd, een goede reden om hier bij te zijn! Op zondag zullen we na een ontbijt weer richting Groningen vertrekken.

In het team mogen 25 alumni-leden lopen om de 175km gezamenlijk te trotseren (afstanden variëren van 3 tot ongeveer 11km).  Vanaf nu is de aanmelding open! Meld je aan door een mail te sturen naar alumnicie@fsvfysiek.nl met hierin je naam, e-mailadres en telefoonnummer.

Aanmelden kan tot 7 maart. De kosten voor deelname aan dit weekend zijn €20,-, inclusief ontbijt en eenmaal avondeten. Meld je snel aan en dan zien wij jou graag morgen (8 feb) op de borrel. Hier kun je terecht als je nog vragen hebt voor de AlumniCie. 

PS: Benieuwd naar wat de Batavierenrace nou precies is? Check het volgende flimpje: https://www.youtube.com/watch?v=Y-OaFV-EcuE

Onze partners