Begeleiders introkamp gezocht!

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Organisator
ICie '18-'19
Vanaf
31 aug. 2018
Tot
1 sep. 2018

Begeleiders introkamp gezocht!

Introductiekamp 2018

Het eerste weekend van september is het weer zover! Het supermooie en geweldige introductiekamp voor alle nieuwe Fysiotherapie studenten zal dan plaatsvinden. Dit spektakel kan natuurlijk niet door gaan zonder JOU als begeleid(st)er.

Wat wordt er van jou verwacht?
Tijdens het introductiekamp zullen we mensen nodig hebben die helpen met het begeleiden van de spellen, op- en afbouwen van de activiteiten of prachtige feesten, catering, barpersoneel maar ook technische werkzaamheden. Je kunt je voorkeur aangeven bij aanmelding op de site, hier wordt zo veel mogelijk rekening mee gehouden bij het maken van de indeling.

Waar & wanneer?
Het introductiekamp zal het weekend van 31 augustus tot en met 2 september plaatsvinden. Het aanmelden voor begeleiding start op maandag 7 mei en sluit op woensdag 16 mei, vergeet je dus niet om op tijd in te schrijven!

Begeleidersactiviteit
Om alle begeleiders wat beter te leren kennen, wordt er 31 mei door de ICie en AkCie een begeleidersactiviteit georganiseerd. Tijdens deze begeleidersactiviteit staan er mooie spellen op het programma en zullen vast enkele feiten over kamp verteld worden. Daarnaast is dit het moment om je medebegeleiders te leren kennen, maar ook het moment dat het thema voor kamp bekend zal worden gemaakt! Uiteraard zal er als afsluiter een borrel zijn in Klein Amsterdam, om de sfeer er alvast goed in te brengen. Blok deze avond in je agenda en mis het niet!

Kosten
De kosten om mee te gaan als begeleider van introductiekamp bedragen €38,50. Deze kosten zijn er voornamelijk om jullie als begeleiding te voorzien van vervoer van en naar de locatie, eten en drinken tijdens het gehele kamp (drank tijdens de feesten valt hierbuiten),  een knus dak boven je hoofd en verdere onkosten. De betaling gaat via automatische incasso en zal voor juni afgeschreven worden.

Toch nog niet alle informatie gevonden waar je naar op zoek was? De introductie commissie zal in ieder geval maandag 7 tot en met 9 mei in de kantine te vinden zijn bij de hoge tafels, te herkennen aan hun groene shirt met witte bedrukking. Hier kun je altijd langskomen voor meer informatie en natuurlijk om je aan te melden als begeleider! Lukt dit niet, dan kan je altijd langs in de bestuurskamer voor vragen, aanmeldingen (en gezelligheid), of stuur even een mailtje naar icie@fsvfysiek.nl

Hopelijk zien we je inschrijving snel tegemoet!

Aanmelden via deze link hieronder:

https://goo.gl/forms/jFu26YvT7sw9eQtB2

 

 

 

Onze partners