Commissiesollicitatie

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Organisator
Bestuur 2018-2019
Datum en tijd
7 mei 2019 10:25 - 31 mei 2019 23:55
Locatie
FSV Fysiek, DK.01

Commissiesollicitatie

Wil jij deel uitmaken van een fantastische groep actieve leden?

Na een fantastisch jaar van alle bestaande commissies, zijn deze weer op zoek naar nieuwe commissieleden! Dus Fysiek is op zoek naar jou!

Een commissie is een orgaan binnen Fysiek dat activiteiten organiseert of andere diensten levert zoals de kleding en de Plexus. Dit wordt jaarlijks ingevuld door studenten die het leuk vinden om naast de studie nog een klein beetje tijd in een commissie te steken. Binnen de commissies ontstaan vaak hechte vriendschappen en voor de tijd die je erin steekt kan je op een superleuke en leerzame manier ook een vrij studiepunt verdienen. Uit ervaring van de verschillende commissies blijkt dat er één avond in de week samen gegeten en vergaderd wordt. Dit wordt vaak afgesloten met een gezellig borreltje of iets dergelijks naar wens.


Is het jouw droom om de mooiste momenten van Fysiek vast te leggen en de Plexus te maken? Dan is de RedaCie op zoek naar jou! Zet jij deze momenten bij elkaar in de almanak, zodat deze nooit verloren gaan? Dan is de AlmanakCie de plek voor jou. Organiseer je graag lezingen of educatieve middagen/avonden, kies dan voor de CongresCie of de StuCie. Ski, board of glijd jij graag van de berg en bezorg jij Fysiek de mooiste vakantie van haar leven? Ga hier dan samen met de VakanCie mee aan de slag! De keuze is reuze! Voor meer informatie over de commissies kun je mailen naar intern@fsvfysiek.nl of klikken op een van de onderstaande commissies.

AkCie                                      (Activiteiten commissie)
AlmanakCie                            (Almanak commissie)
AlumniCie                               (Alumni commissie)
CongresCie                             (Congres commissie)
FeeCie                                    (Feest commissie)
ICie                                         (Introductie commissie)
MerCie                                    (Merchandise commissie)
RedaCie                                 (Redactie commissie)
StuCie                                    (Studie gerelateerde commissie)
VakanCie                                (Vakantie commissie)

Hoe kan jij je opgeven!? Stuur een mail naar intern@fsvfysiek.nl voor 31 mei. Vermeld in deze mail welke commissie jij volgend jaar wil gaan doen. Geef hierbij ook aan of je een functie (voorzitter, penningmeester, secretaris) wilt vervullen of dat je je als commissielid wilt opgeven. Vermeld als laatste ook je telefoonnummerklas en je volledige naam.

Onze partners