Sollicitaties werkgroepen Viering

Over dit evenement

Categorie
Viering
Datum en tijd
10 nov. 2021 14:10 - 1 mrt. 2022 14:15

Sollicitaties werkgroepen Viering

Zoals jullie ondertussen weten staat er aankomend jaar een knalfestijn op de planning, namelijk het 12 jarige jubileum van Fysiek! Aangezien dit een hele week vol plezier en drukte wordt zijn wij op zoek naar jou! Voor de Viering zijn er een aantal werkgroepen nodig die ons helpen met organiseren. Denk aan activiteiten regelen, eten en drinken verzorgen en foto’s maken. Deze werkgroepen zijn toegankelijk voor iedereen. Of je nou eerstejaars bent, of al 4 jaar bent afgestudeerd van fysiotherapie, dat maakt niks uit. Reken voor de meeste werkgroepen één vergadering per twee weken, maar meer mag altijd natuurlijk! Hieronder een overzicht van alle werkgroepen:

 

 1. Feest werkgroep
  • De Feest werkgroep organiseert in 2021 de twee grootste feesten van het jaar! Tijdens de Viering zal er een openings- en een eindfeest worden georganiseerd waarbij alle voetjes van de vloer moeten! Zo’n week moeten we natuurlijk goed beginnen en afsluiten. Dus heb jij een goede smaak voor hitjes en oog voor goede dansjes? Dan is de FeeCie zeker wat voor jou.
 2. Leer werkgroep
  • De Leer werkgroep is een werkgroep die tijdens de Viering leerzame activiteiten organiseert. Denk aan creatieve workshops zoals potten bakken of juist een kookcursus. Daarnaast kan het ook fysiotherapeutisch gericht zijn. Wil jij graag mensen hun verborgen talenten laten ontdekken? Dan is de LeerCie waar je moet zijn!
 3. Festiviteiten werkgroep
  • De Festiviteiten werkgroep is een werkgroep die een dagje van ontspanning regelt voor de bezige bijen. Deze dag bestaat uit festiviteiten, heerlijke drankjes en chille ligbedjes. Zie het als een dagje aan het strand! Dus wil je hierin je steentje bijdragen? Meld je dan snel aan!
 4. Sportieve werkgroep
  • Met deze naam kun je er moeilijk omheen. De Sportieve werkgroep is verantwoordelijk voor de intensievere beweging van deze week. Voorbeelden zijn een voetbaltoernooi, een 6-kamp, levend tafelvoetbal, alles is mogelijk! Dus lijkt jou het leuk om mensen hard te laten ploeteren en zelf langs de zijlijn te mogen staan? Dan ben je bij de SportCie aan het juiste adres!

 

 1. Activiteiten werkgroep
  • De Activiteiten werkgroep is een werkgroep die allerlei activiteiten organiseert. Het gaat vooral om het aanvullen van de week met vette activiteiten voor iedereen. Hierbij kun je denken aan eerstejaarsactiviteiten, alumni-activiteiten etc. Daarnaast krijgt de Activiteiten werkgroep de eer om de ‘ROAD TO THE VIERING’ te organiseren. Dit betekent dat zij door het jaar heen kleine activiteiten, borrels, quizjes etc. gaan organiseren ter ere van de Viering.
 2. Catering werkgroep
  • Het zal je niet verbazen, maar de Catering werkgroep regelt de gehele week de catering van de Viering. Deze werkgroep verzorgt iedereen van lekkere hapjes en drankjes tijdens deze feestweek. Daarnaast zal er een groot diner plaatsvinden. Lijkt het je dus leuk om de hele week aanwezig te zijn op de Viering? Dan zit je bij de Catering werkgroep zeker goed!
 3. Promotie werkgroep
  • De Promotie werkgroep gaat ervoor zorgen dat wij zoveel mogelijk bezoekers op de Viering krijgen! Zij gaan gedurende het jaar op verschillende manieren de Viering promoten zodat dit fantastische nieuws bij zoveel mogelijk mensen, die verwant zijn met fysiotherapie, terecht komt. Je kunt hierbij denken aan het maken van posters, rondflyeren en natuurlijk het bijhouden van de sociale media.
 4. Technische werkgroep
  • Denk je nou, al die activiteiten organiseren en bedenken is niet echt wat voor mij, dan is de Technische werkgroep misschien wel wat! In deze werkgroep hebben we handige Harry’s nodig met het liefst verstand van techniek. Zij zullen grotendeels tijdens de Viering zelf hun rol gaan vervullen. Dit kun je dus zien als een rustige commissie waar minder vergaderingen nodig zijn. Mocht bijvoorbeeld tijdens het feest opeens het licht uitvallen? Staat de Technische werkgroep voor u klaar! Daarnaast is de Technische werkgroep verantwoordelijk voor de muzikale sfeer gedurende de dagen. Het is altijd goed om tijdens activiteiten een achtergrond muziekje te hebben. Dus mocht je het bijvoorbeeld leuk vinden om zelf plaatjes te draaien, dan staat deze werkgroep op je lijf geschreven!
 5. Redactie werkgroep
  • Een werkgroep die tijdens zo’n fenomenale week absoluut niet mag ontbreken is de Redactie werkgroep! Zij zijn namelijk verantwoordelijk voor al het beeldmateriaal tijdens de Viering. Zij mogen tijdens de week overal leuke, mooie en grappige plaatjes schieten. Daarnaast mag jij je creativiteit loslaten op de aftermovie! Verder is de Redactie werkgroep verantwoordelijk voor updates gedurende het jaar. Past dit in jou plaatje? Meld je dan aan voor deze werkgroep!

 

Spreekt dit je nou aan of wil je liever nog wat meer duidelijkheid? Stuur dan een mail voor 28 oktober naar viercie@fsvfysiek.nl

 

Zet in de mail je naam, of je student of alumni bent, in welke werkgroepen je geïnteresseerd bent en je telefoonnummer. Wij zullen je vervolgens uitnodigen voor een kennismakingsgesprek! Mocht het nu nog niet goed uitkomen, maar wil je ons wel graag helpen die week? Mail ons dan voor meer informatie!


 

Onze sponsoren