Almanakcommissie

foto_site_almanak_22-23.jpeg

De AlmanakCie is de commissie die verantwoordelijk is voor het jaarboek.

Wij zijn de RedaCie/AlmanakCie. Wij zijn de enige commissie met alleen maar meiden. Wij weten alle ins en outs van Fysiek en deze noteren wij met heel veel liefde. Daarnaast atten we graag op het liedje: Stupid van Tess en draaien we 3 rondjes op liedjes van Antoon. Hierbij stellen wij ons graag nog even voor:


Eva, Voorzitter RedaCie

Eva is een echte kaaskop. Ze kan wel zonder satisfyer maar niet zonder airfryer. Verder voetbalt deze meid in Assen en laat ze de derde helft zeker niet aan zich voorbij gaan. Naast voetbal is Tiktok ook een grote passie van deze alles kunner. Verder trekt ze bakken het liefst wel met een rietje, die ze altijd bij zich geeft. Naast deze gekkigheid is Eva erg serieus over het decoreren van haar kamer met souvenirtjes uit de stad.


Hester, Voorzitter AlmanakCie

Hester is onze VO van de almanak. Ze is een echte Staphorster en bij elk feestje in het dorp wel te vinden. Ze is onze vaste tijger van de groep en reist hiervoor heel wat af. Geef Hester vooral geen bijna lege fles bacardi, anders is ze de dag erna met een hersenschudding en een blauwoog te vinden. Misschien is hier haar liefde voor een zonnebril ontstaan, want als de zon maar een beetje schijnt, dan loopt deze meid altijd met een zonnebril op.


Renée, secretaris

Renée, onze seccy. Renée is altijd overal de laatste, de laatste die op de vergadering komt, de laatste die naar huis gaat vanuit de stad en de laatste die binnenkomt in de les. Ze komt uit Westerbork, hier is ze af en toe nog te vinden in het weekend en voor werk, daar heeft ze het net iets te gezellig met haar collega’s. Na een relatie van bijna 2 jaar was het tijd voor Renée’s happy single life, dat is ook wel te merken aan de meldplicht. Heeeeel af en toe is ze in de sportschool te vinden. Tenzij Renée in de fitgirl vibe zit, dan is ze er dagelijks te vinden.


Myrthe, Penningmeester RedaCie
Myrthe is onze penningmeester, of dit goed gaat is nog maar de vraag. Deze meid wil in het dagelijks leven alles hebben wat maar een beetje roze en bling-bling bevat, hierdoor raakt ze vaak de controle over haar moneys kwijt. Maar gelukkig verdient ze dit snel weer terug bij de lidl, waar je haar vaak brak kunt vinden, want deze meid is zeker niet gek van een feestje! Dit merkt de Hoek ook, want myrthe houdt namelijk wel van een kaassoufflé na een avondje uit.


Indy, Penningmeester AlmanakCie

Indy is onze pennie van AlmanakCie. Ze komt oorspronkelijk uit Twente maar woont in het mooie Groningen. Naast bier drinken en dansjes doen in t Feest voetbalt ze bij het vijfje en is daar ook zeker aanwezig voor de derde helft!


Mare, Actief lid
Mare, de sportieveling van de groep, komt uit Zeist en is vaak in de sportschool te vinden, mocht ze hier niet zijn dan kan je haar met een groot glas jenever overal wel treffen. Kom je haar laat op de avond dansend op de bar tegen, kan ze nog wel eens door haar broekscheuren. Schrik dan niet als je haar die ochtend daarna in topvorm treft, grote kans dat zij dit helemaal niet is maar haar tweelingzus.

Yassine, Actief lid
Yassine is een echte Fries uit Boelenslaan, maar is afgelopen jaar naar Groningen verhuisd. Hier weet ze aardig de stad op stelten te zetten en gaat ze flink los op de nummers van Antoon. Kijk niet gek op als ze tijdens een gesprek zomaar begint te draaien, na 3 rondjes is deze gekte uitgewerkt. Toch schrikken al deze gekke kapriolen de jongens niet af en heeft ze elke week wel een andere gesprekspartner op Snap. Ondanks dat ze graag in Groningen is kan deze fries, met hoofdletter F, Friesland niet helemaal achterlaten en geeft ze training bij de Atletiekclub in Drachten waar ze zelf ook graag traint.


Wil je contact op nemen met de AlmanakCie? Mail dan naar: AlmanakCie@fsvfysiek.nl

AlmanakCie/RedaCie '22-'23

Eva Bakema (2021) Voorzitter
Hester de Boer (2021) Voorzitter
Myrthe Boltjes (2020) Penningmeester
Indy Bruins (2021) Penningmeester
Yassine Bulthuis (2020) Actief lid
Mare Els Dijkstra (2021) Actief lid
Renée van Kampen (2021) Secretaris

Onze sponsoren