Almanakcommissie

image001.jpg

De AlmanakCie is de commissie die verantwoordelijk is voor het jaarboek. Dit jaar gaan we het groots aanpakken. Meer foto’s, meer tekst, meer inhoud… oftewel meer almanak!

Dit jaar is het thema “tijdmachine”. Deze brengt ons van de middeleeuwen en de prehistorie naar de tijd van de vliegende auto’s en wereld overheersende robots.

Om dit alles te realiseren heb je een topteam nodig!
Deze bestaat uit:

Kirsten Dijkstra: onze nazitter die zorgt voor de nodige creatieve input en structuur. Met haar hyperactieve uitspattingen en Harry Potter fetisj is het enthousiasme niet ver te zoeken. Door haar wilde paaldansmoves liggen de mannen aan haar voeten. Helaas heeft ze al vijf jaar haar witte prins op het paard gevonden.

Isa Brusse: ook wel bekend als Miss Toe, typt als penvoerder tussen alle chaos de mooiste notulen. Het liefst had ze rode lokken, een groene staartvin en prins Erik aan haar zijde gehad, maar het leven zit nou eenmaal niet mee… Als enige vrijgezel van de commissie zorgt ze voor de sappige w.d.w.d.w’s.

Isa Hendrickx: is onze penningmeester die een gat in de hand heeft als het gaat om snaaacks en kleding. Ondanks haar liefde voor kinderen voor kinderen heeft ze nog geen zuivere noot kunnen zingen. Gelukkig houdt dit haar lover niet tegen om haar te overspoelen met liefde. Helaas, zijn haar klanken niet vaak meer te horen in de stad, want ze heeft haar sociale leven ingeruild voor stage.

We gaan een geweldige almanak neerzetten en vergeet niet…

You are the year to my book! 

AlmanakCie '19-'20

Hermione van der Ven (2016) Voorzitter
Rozemijn Middeldorp (2016) Actief lidContact: almanakcie@fsvfysiek.nl

Onze partners