Almanakcommissie

Foto_Website.jpeg

De AlmanakCie is de commissie die verantwoordelijk is voor het jaarboek.
Dit jaar is het thema “Fysiek around the world”. We zijn dit avontuur gestart in the jungle van Harkstede. 


Ons expeditie team bestaat uit:
Hermione van der Ven, onze gids (voorzitter), is voor het 3ejaar actief lid maar kan nog steeds niet uit flesjes drinken, rietjes zijn dus een must voor op de paklijst. Door haar vele commissie ervaring leidt ze ons tijdens de reis langs vele activiteiten en feestjes van Fysiek. 

Rozemijn Middeldorp, onze kaartlezer (secretaris), zorgt ervoor dat we niet verdwalen en houdt de commissie op het rechte pad. Al heeft ze daar voor zichzelf wat meer moeite mee wat leidt tot de nodige anytimers. 

Corrie Beerda is onze schatbewaarder (penningmeester). Daarnaast kan ze met haar 1 meter 85 het gevaar al van verre zien aankomen, behalve dan wanneer de wodka haar hit want dan ziet WodkaCorrie niet meer zo scherp.

Onze avonturier Karlien, met haar outdoor skills helpt zij ons moeiteloos door ravijnen en over bergen. En als raftinstructrice begeleid ze ons door wilde wateren. Koken laten we niet aan Karlien over, alles wat ze aanraakt veranderd niet in wijn maar in vuur. 

Last but not least onze benjamin Maaike Akkerman. Haar interne kompas werkt niet optimaal en daardoor heeft ze moeite met de weg vinden. Gelukkig heeft ze als eerstejaars nog genoeg tijd om het noorden te vinden. 

Ga jij met ons mee op avontuur om te zien waar deze reis eindigt? 


Wil je contact op nemen met de AlmanakCie? Mail dan naar: AlmanakCie@fsvfysiek.nl

Deze groep is niet gepubliceerd

Onze sponsoren