Congrescommissie

WhatsApp_Image_2020-11-25_at_10.05.42.jpeg

Jaja, dat lees je goed. De CongresCie! Dit jaar maken we een sprong in het diepe. Niet iedereen is goed op de hoogte van de CongresCie maar daar zullen we dit jaar verandering in brengen. Om te beginnen zullen we ons zelf maar even voorstellen.

We beginnen natuurlijk met onze preses aka linkerhand aka Fleur Eline Nijenhuis. Met haar 20 lentes jong heeft ze de touwtjes goed in handen. Alhoewel, het koken verloopt nog steeds moeizaam. Spelletjes verliezen? Daar houdt onze preses niet van. ‘Dit is echt zo oneerlijk’ zul je dan ook vaak uit haar mond horen komen!

Als tweede onze al te sexy seccie/pennie! De typische tukker Naoooooomi zit achter de toetsen dit jaar. Dit zorgt dan ook voor erg hilarische en creatieve notulen. Onze Naoooooomi is net zoals onze preses erg fanatiek. Voor alles te porren en kan ook zeker niet tegen haar verlies. Zet dus Naoooooomi en Fleur niet tegen elkaar in een spelletje, dat gaat hard tegen hard!

Dan gaan we over op onze nieuwste aanwinst. Tessa, ook wel bekend als pennie/actief lid. Als jongste van het stel heeft Tessa het dit jaar niet gemakkelijk. Begrippen zoals een ‘rietadt’ kwamen niet voor in haar vocabulaire. Best schattig en onschuldig zul je dan denken..

Als volgende onze handsome intern coördinator, beter bekend als Rinske. Rinske is niet vies van een zonnetje hier en daar, wat ook zeker te zien is aan haar bruin getinte huidje. Heel leuk dat zonnen maar een ICE trekken bleek ze nog nooit gedaan te hebben. Gelukkig hebben wij ervoor gezorgd getuige te zijn van haar allereerste ICE!

 Dan.. the one and only man: Jesse oftewel de extern coördinator. Onze opa houdt het tot nu toe goed vol met z’n harem. Niks te klagen dus. Met z’n hamburger skillzzz betovert hij alle meisjes die op zijn pad komen. Kom je bij Jesse over de vloer? Dan zorgt hij er altijd voor dat hij er op en top uitziet!


Wil je contact op nemen met de CongresCie? Mail dan naar: CongresCie@fsvfysiek.nl

CongresCie '20-'21

Fleur Nijenhuis (2018) Voorzitter
Naomi Wegerink (2018) Secretaris
Tessa de Zee (2019) Actief lid
Rinske Oost (2019) Actief lid
Jesse Zijlstra (2017) Actief lid

Onze partners