Congrescommissie

Dit jaar gooien we het over een andere boeg! Niet 1 keer maar 4 x de kans om te shinen! We hebben namelijk in samenwerking met de Hanze 4 jubileum avonden waar we aan werken in plaats van 1 groot congres. Om deze uitdaging aan te gaan is de CongresCie samengesteld uit de volgende toppers met stuk voor stuk hun kwaliteiten! 

Onze beste Laura, ook bekend als Dipsy ondanks haar afwezigheid op Actieve Leden Weekend is ze wel actief lid! Elke dag met de trein van Meppel naar Groningen is wat ze doet, niet voor haar plezier maar omdat het moet! In haar vrije tijd speelt ze het liefst mikado voor gevorderden, in teamverband of alleen. Ook een bordje eten slaat ze niet over want ze eet voor twee! Met haar rode lokken en glimlach krijgt ze dealtjes wel rond, samen met Lucianne gaan ze langs sponsoren op zoek naar goederen.

Lucianne AKA Po, onze vrouw van het geld! Strooi maar raak met de euro’s and put the money in the bank! Wakker blijft ze hele nachten om de koers maar bij te houden. De hele begroting gebaseerd op bitcoins, als dat maar goed komt.... als het wel mis gaat kan ze altijd nog aan de slag als hockey trainster bij HCSO, altijd actief zowel naast het veld als op het veld! 

Marijn AKA Lala, suma cum-laude geslaagd voor mijn veterstrikdiploma, vervaardigd goudvissentrainer en in mijn vrije tijd schop ik graag een voetbal op (eigen)doel. Met als motto: 'de kater is voor later', is Marijn vaak te vinden waar gezelligheid heerst. Met 18 jaar op de teller de jongste, en daarnaast uiteraard de verstandigste, van de commissie. In tegenstelling tot de anderen geen vegetariër, ik slager niet in.

Richard, onze voorzitter van de groep, maar op feestjes is onze hopman altijd als eerste zoek. Wanneer de kroegen zijn gesloten, loopt hij zich nog steeds uit te sloven. Fietsen op een stalen ros, baantjes trekken in z'n bad en rondjes hardlopen door de stad. Tinkie Winkie deinst voor geen triathlon terug. Drie keer de Ironman op zijn naam, ga daar maar aanstaan.

Last but not least Philippe, met 27 jaar op de teller is hij de absolute senior. De notulen worden opgeslagen in lettertype 72 en de eerste rimpels beginnen te komen. Actief (lid) is hij niet alleen in de commissie want naast zijn studie brengt hij wat uurtjes per week door bij de Ikea als verkoper. Daarnaast werkt hij in tegenstelling tot zijn eigen gezondheidsadviezen, in het weekend het klokje rond. Maar niet te vaak want Club 27 is al vol genoeg! 

Contact: congrescie@fsvfysiek.nl

CongresCie '19-'20

Richard Prakken (2018) Voorzitter
Lucianne de Man (2018) Penningmeester
Marijn Kraan (2019) Actief lid
Laura Bloemert (2019) Actief lid
Philippe Lerou (2012) Actief lid

Onze partners