EerCie

Afbeelding1.jpg

Hee hoi! Welkom bij Eercie, wij zijn zoals sommigen van jullie al weten een nieuwe commissie. Waar wij ons voornamelijk op gaan richten is de betrokkenheid van eerstejaars bij de studie en de studievereniging en daar hebben we ontzettend veel zin in. Natuurlijk is het dit jaar allemaal een beetje anders door Corona (ja helaas kunnen wij er ook niet aan ontkomen), ondanks dit gaan we proberen om er een leuk jaar van te maken. We kunnen niet wachten om allerlei nieuwe activiteiten te bedenken en uit te voeren. En geloof me als we zeggen dat we veel voor jullie in petto hebben. We zijn natuurlijk voornamelijk gefocust op eerstejaars maar dat betekent niet dat ouderejaars zich niet kunnen aanmelden ook jullie zijn hartstikke welkom! Naast deze introductie zijn jullie natuurlijk razend benieuwd naar de commissieleden en hier zijn ze dan:


Ruth de Ruiter

Onze voorzitter maar ook een ongeleid projectiel (we gaan zien hoe deze combinatie gaat uitpakken!). Ze kent zichzelf erg goed en laat duidelijk weten dat ze het jongetje in zich allang heeft geaccepteerd. Ook is Ruth niet bang om haar mening te geven en is altijd gezellig aanwezig. Inmiddels heeft ze erg veel ervaring met commissies, maar we gaan ervoor zorgen dat de Eercie de leukste commissie wordt die ze heeft meegemaakt. Verder is ze erg creatief en heeft ze al genoeg ideeën voor de eerstejaars, geloof me ik zou me maar schrap zetten als ik jullie was!

Emmeline Talsma

Heeft dit jaar de functie secretaris, ze heeft hier ontzettend veel zin in! Wordt ook wel omschreven als de regelteef en zorgt enigszins voor orde. Verder houdt ze van overzicht, maar ook van gezelligheid en drankjes doen. Emmeline kan erg lomp zijn en houdt net zoveel van vooraan staan als afwachten en observeren.

Marloes Potze

Marloes is onze penningmeester ze is lekker nonchalant en zal er niet omheen draaien, daar houden we van! Wil je Marloes een plezier doen zet dan alvast je verwarming aan want ze is een ontzettende koukleum. Verder houdt ze van koken en is ze een pietje precies, maar niet op het gebied van spelling laten we het daar maar niet over hebben ;). Verder houdt ze van drinken maar begin maar niet over zoete wijn, want dan haakt ze af. Marloes is erg onhandig met haar lange lichaam en ze stoot daarom regelmatig dingen om.

Sari van der Veen

Sari is ons feestbeest, ze houdt van sfeer en gezelligheid en vindt het geen probleem om die zelf te creëren. Heb je bier dan is Sari van de partij, hoe meer hoe beter! Zij is actief lid bij ons en is er dus voor de sfeer bij en dat is waar ze erg goed in is.

Judith de Waal

Als we een gezegde hebben wat bij Judith hoort dan is het wel "stille wateren hebben diepe gronden”. Wat Judith voor ons in petto heeft is in ieder geval erg veel enthousiasme en creativiteit. Ze heeft een erg kritische blik en observeert dingen erg nauwkeurig, ook wij zijn erg benieuwd hoe ze deze skills heeft ontwikkeld. Zij is dit jaar net zoals Sari actief lid.


Wil je contact op nemen met de EerCie? Mail dan naar: EerCie@fsvfysiek.nl

EerCie

Ruth de Ruiter (2016) Voorzitter
Emmeline Florine Talsma (2018) Secretaris
Marloes Potze (2020) Penningmeester
Sari van der Veen (2020) Actief lid
Judith de Waal (2019) Actief lid

Onze partners