Redactiecommissie

a04a0e01-7a85-4355-a3ad-c770b80e6b07.jpg

Redactiecommissie

Welkom dat je leest!

De taken van de RedaCie:

De RedaCie is verantwoordelijk voor het nemen van foto’s en het plaatsen van foto’s op de site. Fysiek heeft meerdere camera’s die gebruikt kunnen worden door de leden van de RedaCie. Er wordt van de RedaCie verwacht dat op alle activiteiten, studie gerelateerde bijeenkomsten en feestjes, foto’s gemaakt worden. De RedaCie selecteert de gemaakte foto’s en kijkt welke op de website van fysiek gezet kunnen worden. Naast het maken van foto’s is de RedaCie verantwoordelijk voor het maken van de superleuke plexussen die jaarlijks uitkomen. De Plexus is een dun boekje waar leuke foto’s en verhaaltjes instaan die gaan over van alles en nog wat kunnen gaan. Denk hierbij aan fysiotherapie gerelateerde dingen maar ook aan domme feitjes en moppen.

De RedaCie werkt nauw samen met de andere commissies omdat er foto’s gemaakt moeten worden op de activiteiten van de FeeCie, AkCie, CongresCie, ICie, StuCie en VakanCie. Het is dus taak dat de RedaCie goed overlegt met de andere commissies evenals met het bestuur.

Dit jaar bestaat de RedaCie uit een splikspinternieuw team. Dit jaar hebben wij zes leden die gaan voor GLORY.  Met drie mannen die in toom gehouden kunnen worden door 3 sterke vrouwen, wordt dit een schittermagisch jaar!

De grote baas is dit jaar LUUKSNN. Deze lakse hond die altijd z’n afspraken vergeet moet dit jaar onze voorzitter voorstellen... Zijn motto is “ delegeren moet je leren”. Al behoudt hij met zijn regel dat we alleen maar aardige stemmetjes mogen gebruiken, wel de liefde binnen de commissie.

Dit jaar vervuld The Emster A.K.A. Emma de rol van secretaris. Deze baby van de groep is snel op haar kleine teentjes getrapt. Gelukkig compenseert haar grote mond wel voor haar kleine handjes, waarmee ze zich razendsnel over het toetsenbord mannaoeuvevreert.

BryBry fungeert dit jaar als onze penningmeester en kok. Komen al die niet afgeronde studies toch nog en keer van pas. Deze zakelijke playboy flanst sneller even een begrotinkje in elkaar, dan dat dat jij hottotentottotentententententoonstelsteling zegt.

Als wij aan Ronnie denken, dan denken we aan vuur. Dit door haar rode haren en de hoeveelheid kaarsjes die in haar kamer staan. Met deze hitsige hittebestendige vuurmeester is het nooit te heet onder je voeten. Ze vlamt de pan uit! Wat van haar ook wel de pan uit gevlamd mag worden, zijn groentes. Daar houdt ze namelijk niet zo van.

Onze Leeuwon is de zogenaamde “ervaringsdeskundige” binnen de commissie. Met zijn 3 maandjes journalistiek denkt hij namelijk alles te weten. In vele talen betekent Leon Leeuw, maar het had beter uilskuiken kunnen zijn. Hij moet namelijk gevoed worden, want koken kan hij niet…

Thalita A.K.A. Janita. Je denkt ze is darkskin maar ze is eigenlijk gewoon blond. Onze Anky van Grunsven galoppeert nogal met haar paardje te koop. Iemand geïnteresseerd?? Deze saaie ex-MBRT miep heeft uiteindelijk toch nog de goede studie en commissie gekozen.

Dit is het eind en wij hebben zin… in dit jaar.


Mocht je nog inspiratie hebben voor een de RedaCie? Stuur een mail!

Contact: redacie@fsvfysiek.nl

RedaCie '19-'20

Lars van Seijen (2017) Secretaris
Sarah Toner (2017) Actief lid
Marije Miedema (2017) Actief lid
Janita Bangma (2018) Voorzitter

Onze partners