Redactiecommissie

RedaCie '18-'19

Luuk Berends (2015) Voorzitter
Emma van Rooijen (2017) Secretaris
Bryan Sanders (2017) Penningmeester
Ronnee Peterink (2017) Actief lid
Leon van der Werff (2018) Actief lid
Janita Bangma (2018) Actief lid
IMG_2086.JPG
IMG_3675.JPG

Redactiecommissie

Even een voorstelrondje: Na een loodzware sollicitatie en lang wikken en wegen is er besloten dat dit zootje ongeregeld dit jaar de RedaCie zal vormen.

Onze geliefde voorzitster, oftwel KingPin, is Elian Krops. Deze fabuleuze vrouw staat binnen Fysiek beter bekend als Dory, mede door haar slechte kortetermijngeheugen en ietwat minder slimme uitspraken.

De functie van secretaris wordt ingenomen door Edo Postma a.k.a. Theo. Deze vingervlugge typmiep heeft door zijn magistrale schrijfkunsten de titel WoordMeester vergaard en is onmisbaar binnen de commissie.

Als penningmeester fungeert dit jaar Frank Jesse Ritsema. Deze echte MoneyMaster ziet alleen maar cijfertjes voor zijn ogen en houdt ons een beetje in het gareel.

Roan Vis is ons enige echte FotoFenomeen, zonder hem zouden al die mooie foto’s die jullie nu op de site zien niet mogelijk zijn. Met zijn getrainde oog voor detail en lichtval is hij de koning van de camera.

Met haar verrukkelijk innovatieve ideeën (en eten) claimt Bente Landeweerd de felbegeerde titel van RubriekenKoningin. Zonder haar inbreng zou de Plexus alleen bestaan uit klinkklare onzin en ongepaste grappen.

Luuk Weijsenfeld is de grootste gentlemen en kakker die je gaat tegenkomen. Mede door zijn met style overgoten looks en haarkleur wordt hij ‘De Rode Loper’ genoemd. We houden ontzettend van hem voor zijn briljante inbreng.

Aron Abma heeft met zijn goddelijke lichaam de titel van EdiTHOR op zich genomen. Schrijven en foto’s maken kan hij nu nog niet, maar dat leren we hem wel dit komende jaar. Voor nu is hij vooral handig bij het sjouwen van de Plexussen als ze gedrukt zijn.    


Mocht je nog inspiratie hebben voor een rubriek? Stuur een mail!

Contact: redacie@fsvfysiek.nl

Onze partners