Redactiecommissie

Commissie_foto.JPG

Mandy Terpstra, voorzitter

Dit jaar is de blonde Mandy onze voorzitter. Dit zie je gelijk terug wanneer we de wekelijkse veroveringen bespreken: vergeleken met de rest is Mandy een echte tijger. Vorig jaar zat ze in de MerCie, maar gelukkig zit ze dit jaar bij ons! Ze houdt van een goede sfeer en die ontbreekt dus zeker niet wanneer zij aanwezig is. We kunnen altijd met (of om) haar lachen. Zo zorgt ze voor hilarische momenten doordat haar Engels op z’n zachtst gezegd niet heel best is. Wanneer ze wat drankjes op heeft praat ze dan ook geregeld gewoon Nederlands tegen onze IPP’er. Gelukkig heeft ze nu wat hulp en kan ze lekker oefenen!


Rina Spriensma, secretaris

Onze altijd vrolijke Rina is dit jaar onze secretaris. Zodra zij begint met lachen weet je zeker dat iedereen mee doet! Naast die aanstekelijk lach zingt Rina ook nog eens de sterren van de hemel. Dit soms tot ergernis van de anderen, want ze zingt de hele dag door.. Niet alleen kun je met Rina mee lachen, maar misschien wel nog harder om haar verhalen lachen. Ooit iemand gehoord die op de grote markt heeft geslapen? Nou dat is voor onze Rina niks geks! Waarom zou je na het stappen ook nog helemaal naar huis fietsen? 


Rebecca Weston, penningmeester 

De Ierse Rebecca, onze enige echte international, is dit jaar onze penny! Tijdens de commissieavonden heeft Rebecca de wildste verhalen over de feestjes en gafparties (Ierse slang voor een huisfeestje) in Ierland en zorgt ze ervoor dat er altijd bier aanwezig is. Ze haat komkommer en watermeloen dus is er meer voor ons! Wij kunnen niet wachten om met haar op stap te gaan in Groningen. Rebecca doet het eerste jaar van de studie dit jaar opnieuw. Vast zodat ze nog een extra jaartje van het mooie Groningen kan genieten ;).


Lotte Verbree, actief lid

Met haar 19 jaar is Lotte de baby van onze groep! Ze zit in haar tweede jaar van de studie en dit jaar doet ze voor het eerst commissie als actief lid. Lotte heeft een hekel aan rijst, maar gelukkig eten we toch altijd wraps als we bij haar zitten. Of we nu een commissieavond hebben of een activiteit, deze vrolijke en impulsieve meid is altijd in voor een drankje. Dus als Lotte aanwezig is, zet het bier maar koud! Geregeld floept ze er wat uit, maar wij kunnen erg genieten van haar heerlijke uitspraken. Deze droge meid houdt van juicy verhalen: Tinder is in coronatijd een prima oplossing om toch te kunnen daten.


Maaike Akkerman, actief lid

Maaike is de nieuwste aanwinst van onze commissie. Vorig jaar zat zij in de AlmanakCie en dit jaar mogen wij gebruik maken van haar goede inbreng! Maaike eet geen vlees en drinkt niet, dit vinden we allemaal heel knap, maar desondanks is niks haar te gek en is ze altijd in voor een avondje gezelligheid! Ze is ook nog eens heel soepel in de heupen. Een spontaan lesje twerken? Maaike zorgt hier wel voor. Wij kunnen dan ook niet wachten om haar dansmoves op de dansvloer te bewonderen.


Wil je contact op nemen met de RedaCie? Mail dan naar: RedaCie@fsvfysiek.nl 

RedaCie '20-'21

Mandy Terpstra (2019) Voorzitter
Rina Spriensma (2019) Secretaris
Rebecca Weston (2019) Penningmeester
Lotte Verbree (2019) Actief lid
Maaike Akkerman (2019) Actief lid

Onze partners