Redactiecommissie

Foto_RedaCie_19-20.jpeg

Redactiecommissie

Welkom dat je leest!

De taken van de RedaCie:

De RedaCie is verantwoordelijk voor het nemen van foto’s en het plaatsen van foto’s op de site. Fysiek heeft meerdere camera’s die gebruikt kunnen worden door de leden van de RedaCie. Er wordt van de RedaCie verwacht dat op alle activiteiten, studie gerelateerde bijeenkomsten en feestjes, foto’s gemaakt worden. De RedaCie selecteert de gemaakte foto’s en kijkt welke op de website van fysiek gezet kunnen worden. Naast het maken van foto’s is de RedaCie verantwoordelijk voor het maken van de superleuke plexussen die jaarlijks uitkomen. De Plexus is een dun boekje waar leuke foto’s en verhaaltjes instaan die gaan over van alles en nog wat kunnen gaan. Denk hierbij aan fysiotherapie gerelateerde dingen maar ook aan domme feitjes en moppen.

De RedaCie werkt nauw samen met de andere commissies omdat er foto’s gemaakt moeten worden op de activiteiten van de FeeCie, AkCie, CongresCie, ICie, StuCie en VakanCie. Het is dus taak dat de RedaCie goed overlegt met de andere commissies evenals met het bestuur.


Marije: ook wel Marijtje is onze Engels professional (not) en heeft iedere vergadering wel weer mooie uitspraken (zie ook haar uitspraak). Nou moeten we het haar ook niet te kwalijk nemen. Als rasechte Fries is ze namelijk opgevoed met een spraakgebrek! Daarnaast is ze heel goed in eerste indrukken, zo gooide ze de eerste vergadering heet water over Lars zijn enkels. Dus als je haar nog niet hebt ontmoet, probeer dit zo te houden. Kom je haar toch tegen, laat haar dan even kijken naar een wijntje. Nee dit is geen typefout. Laat haar even kijken naar wijn en dan is ze al zo dronken dat ze het verschil tussen onder en boven niet meer weet. 

Uitspraak: “Yeah it floepte er out"


Voorzitter: Janita! We kunnen zo van haar genieta! ('Anita' van 'Doe maar') Heeft het talent haar laptop af te fikken terwijl ze aan het typen is. Daarnaast is ze de moeder van de commissie en zorgt als voorzitter dat alles goed verloopt. Nou ja... ze doet een poging tot, onze voorzitter kan namelijk nog wel is wat chaotisch zijn. Naast onze voorzitter en fulltime chaoot is onze Janita ook nog een paardenmeisje... Ja echt waar mensen, een paardenmeisje (die van ‘t ergste soort). Ze zegt altijd vunzige dingen zonder dat ze het door heeft zoals, ‘’het is zo groot en nat’’ terwijl ze de vaat doet. Ook heeft ze een naakte buurman die tegenover haar woont en die ze regelmatig even begluurt. Wij denken dat haar seksuele frustraties de oorzaak zijn, gelukkig heeft ze tinder om aan haar trekken te komen.

Uitspraak: "It's fine, it's all fine". 


(In)Actief Lid: Tijmen, is er vooral bij voor de gezelligheid. Snapt er verder niet zo veel van. Als je ooit iets wil van de RedaCie vraag het hem dan vooral niet. Maar zo lang hij brownies meeneemt vinden we het prima. Tijmen is naast student en inactief lid ook nog veel werkzaam in het UMCG. Jaajaa mensen, het UMCG! Als je hiernaar vraagt zal hij vol trots vertellen hoe hij daar door de gangen paradeert. Letterlijk, meneer brengt namelijk koffie en thee rond daar. Als je Tijmen over zijn toekomst vraagt weet ik niet of je Fysiotherapeut zult horen. Hij kan namelijk meer dan genoeg verdienen met gokken, ze hadden hem beter Guus Geluk kunnen noemen. Als zijn geluk toch ooit opraakt kan hij altijd nog terugvallen op zijn tennis- of darttalent. Al moet hij voor 1 van beide nog wel wat aan zijn postuur doen, welke dat is laten we verder in het midden.

Uitspraak: "Och.... Hoe heb je het verder"


Actief Lid: Emma, ook wel moppersmurf waardeert de brownies van Tijmen zo erg dat ze er ziek van is. Over eten gesproken, met eetgeluiden moet je bij Emma uit de buurt blijven, anders krijg je een klap voor je kanis!! Dit voorkomt ze tijdens de vergaderingen dan ook door de muziek op standje gehoorbeschadiging te zetten. Emma is ook onze sticker-koningin, van facking grappige tot tering groffe, je bent bij haar aan het juiste adres! Maar wees gewaarschuwd als je Emma ooit in de gang tegenkomt, probeer dan geen oogcontact te maken en wat je ook doet... geen onverwachtse bewegingen maken! Nee grapje natuurlijk, Emma is een hartstikke lieve meid… als ze slaapt. 

Uitspraak: "Wat een gedoe"


Penningmeester: Sarah, afkorting S. Toner. Kan haar vuist in haar mond stoppen, is ze onze enige IPP'er en heeft ze het daardoor nog wel is zwaar met de rest van ons omdat ze van alles in het Nederlands moet uitspreken. De rest zegt dan dat dit goed is voor haar om te leren, maar eigenlijk vinden we haar uitspraak gewoon net te mooi. Bij haar uitspraak moet je even een dronken Duitser met spraakgebrek inbeelden. Helaas pakt ze ons net zo hard weer terug met haar Ierse drankspelletjes waar je gegarandeerd kats bezopen van raakt.

Uitspraak: "Grand" als je wil weten wat het betekent moet je het haar maar vragen. Het betekent namelijk van alles en nog wat. Tja.. Rare Ier.


Secretaris: Lars, kan een heel vaag trucje met z'n oog. Dit is dan ook wel zijn enige trucje, met name zijn versiertrucs zijn zo sneu dat hij gepromoveerd is van Panda naar Luiaard. Ook houdt hij niet van fruit, nee geen 1 soort fruit. Verder gaat hij ook slecht op boter, melk, kaas, bijna alle soorten vis en andere zeeongediertes. Je zou je bijna af gaan vragen hoe hij nog leeft, hij lust eigenlijk net niks. Echt een ontzettende zeur deze vent. Nu we het toch over zeuren hebben, Lars vindt het nakomen van afspraken nogal belangrijk. Hier kan hij dan ook tot het eind der tijden op hameren. Tot grote irrita... euhh ik bedoel bewondering van de rest. 

Uitspraak: "Tou eem Tammo" 


Mocht je nog inspiratie hebben voor een de RedaCie? Stuur een mail!

Contact: redacie@fsvfysiek.nl

RedaCie '19-'20

Janita Bangma (2018) Voorzitter
Lars van Seijen (2017) Secretaris
Sarah Toner (2017) Penningmeester
Marije Miedema (2017) Actief lid
Tijmen Kremer (2017) Actief lid
Emma van Rooijen (2017) Actief lid

Onze partners