Work the World

Work the World is gespecialiseerd in het creëren van op maat gemaakte buitenlandse fysiotherapiestages in Vietnam, Ghana, Tanzania, Zambia, Peru, Mexico, Nepal, Sri Lanka en de Filipijnen. Onze programma's bieden unieke leerervaringen in gezondheidszorgsystemen in de derde wereld.

We bieden geweldige mogelijkheden om samen te werken met lokale fysiotherapeuten. In een onbekende omgeving leer je hoe lokale specialisten behandelingsplannen maken met uiterst beperkte en vaak met handgemaakte of geïmproviseerde revalidatieapparatuur. Je zult tegelijkertijd ook vaardigheden inzetten, ontwikkelen en verwerven door deze nieuwe werkwijzen.

De belangrijkste focus van Work the World is het wegnemen van stress die vaak komt kijken bij het zelf organiseren van een stage in het buitenland: zij hebben de valkuilen al voor jou getackeld. Dit geeft jou de veiligheid en gemoedsrust die gepaard gaat met 24/7 ondersteuning en klinische supervisie.

Tijdens je verblijf in het buitenland, woon je in een van de ruime, sociale en beveiligde privé-huizen van Work the World. Samenleven met andere studenten uit verschillende landen en medische achtergronden creëert een sfeer van vriendschap en kameraadschap zoals nergens anders. Je zult elke dag genieten van maaltijden die door interne koks vers worden bereid, evenals de beroemde wekelijkse barbecues.

Gratis taallessen in het huis zullen je helpen om effectiever met patiënten te communiceren en interactie te hebben zodat je het meeste uit jouw stage kan halen.

Je stage loopt van maandag tot vrijdag, zodat je de avonden en weekenden vrij hebt om het land te gaan verkennen. Work the World’s deskundige lokale teams bieden tips voor sightseeing en uitstapjes die je kunt maken terwijl je weg bent. Je kunt op safari gaan in de Serengeti, naar Everest Base Camp trekken, zonnebaden op tropische stranden en oude bergtempels verkennen.

Neem contact op en we helpen je om jouw perfecte buitenlandse stage te creëren. Informeer via onze website www.worktheworld.nl, of bel ons op 0800 026 0061 

WtW__FSV_Fysiek_2.jpg

Onze sponsoren