Zorgzuster

logo-social.jpg

Ben je op zoek naar je droombaan? Wil je voor korte of juist langere periode aan de slag? In een particuliere praktijk of een zorginstelling? Of zoek je de ideale opstap naar je eigen praktijk? Vanuit onze vakinhoudelijke kennis en ervaring helpen we je graag de juiste keuze te maken. In ons rijke netwerk aan praktijken en zorginstellingen weten we welke deuren openstaan en open kunnen. We begeleiden jouw bewegingen zorgvuldig en geven helder antwoord op al je vragen.

We nemen jouw ambities serieus en gaan direct aan de slag. Schrijf je online in en binnen 24 uur nemen wij contact met je op om je wensen en mogelijkheden te bespreken. Het kan zijn dat we dan al een passende werkplek voor je hebben. Anders gaan we actief voor je op zoek.

Kijk op de website wat wij verder voor je doen. www.zorgzuster.nl 

Zorgzuster CV-Check

Je curriculum vitae (cv) is het eerste waar een werkgever naar kijkt. Die neemt daar gemiddeld 9 seconden de tijd voor. Het is dus belangrijk om in die korte tijd indruk te maken met je cv, zodat je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Lees hier hoe je een goed CV maakt.

Je mag ook je CV aan Zorgzuster voorleggen, dan checken wij of de opbouw en informatie goed is.

Mail je CV naar Zorgzuster via fysio@zorgzuster.nl met de vraag om je CV te checken !


Onze sponsoren