Activiteitencommissie

Foto_AkCie_18-19.jpg

“Happiness is not a destination it’s a way of life~AkCie”

 

Manon: Deze enthousiaste gedreven jonge dame is de chef van onze commissie en probeert ondanks haar wat chaotische karakter toch deze commissie in goede banen te leiden. Haar scherpe tong weet de juiste snaar te raken als het op AkCie aankomt. Als ze dronken is kan ze soms wat over enthousiast raken en zal ze je de oren van je hoofd praten, als ze nuchter is ook wel trouwens 😊. Het enige recht van een vrouw is het aanrecht en zelfs daar heeft Manon helaas nog wel wat te leren… Al probeert ze het wel iedere maandag weer dapper.
“everything has beauty but not everyone sees it~ Manon”

 

Ruth: Achter elke notule zitten 10 vingers en dat zijn wel die van Ruth! Onderschat de blauwe ogen van deze bruinharige godin niet want haar nieuwe lijfspreuk luidt: “perfectie in imperfectie” iets waar we het binnen de commissie volledig over eens zijn. Helaas is dit huppelkutje toch vaker op de dansvloer te vinden dan met haar neus in de boeken. In de winter is ze knuffelbaar, althans dat doen haar wollige winterjassen ons vermoeden. Gelukkig kunnen we voor culinaire genotsmomenten wel bij Ruth terecht. 
“life isn't about waiting for the storm to pass it's about learning how to dance in the rain~Ruth”

 

Foeke: Deze goedlachse hunk is keer op keer een verrassing, denk je na een lang bestuursjaar eindelijk van hem af te zijn komt ie bij joú in de commissie… Hij heeft tenminste zijn mondje op de juiste plaats daarom zijn oordoppen op de maandagavond ook geen onnodige luxe. Dankzij zijn creatieve brein wordt er binnen de AkCie ook eens “out of the box” gedacht en onder het genot van een biertje, ofzoiets, gaat dit met Foeke nog veel sneller. Zijn wilde verhalen zullen ons altijd blijven verbazen net als zijn overweldigende kookkunsten trouwens. Het enige recht van Foeke is ondertussen ook het aanrecht. 
“be yourself, everyone is already taken~Foeke”

 

Bente: Deze naïeve diepzinnige hippie snapt soms de fijne kneepjes van het leven nog niet helemaal en zal het waarschijnlijk ook nooit meer gaan begrijpen. Zij maakt van elke maandag dierendag en drijft  met deze gewoonte de volledige commissie tot wanhoop in de keuken op de vaste “meatless Monday”. Omdat ze haar hart op de tong heeft weten we van Bente in ieder geval wel de fijne kneepjes van haar leven en zal deze van de RedaCie overgelopen blonde schone eindelijk eens voor wat AkCie gaan zorgen. 
“Save the planet, save the world ~Bente”

 

Olivier: Deze nonchalante gangmaker moet als eerste eens fatsoenlijk groente leren eten voordat hij op de maandagavond mag aanschuiven. Overdag werkt hij hard waardoor hij binnen de AkCie behalve het creëren van een goede sfeer nog weinig van de grond krijgt, ieder zo z’n taak hè😊. Nederlands is ook niet zijn goetste vak maar gelukkig weet hij dat met zijn goed ontwikkelde bovenarmen en sportieve lijf te compenseren waardoor wij hem allen met veel AkCie-liefde ontvangen!
“shoot to the moon, even if you miss, you’ll land among the stars~Olivier”

 

Marrit: Deze MILF is ondanks haar leeftijd toch jong in onze commissie. Als je met haar praat moet je altijd oppassen want voor je het weet wordt je “getoooeeeeettt..” wees niet bevreesd dit is niet bedoelt als flirten, terwijl het natuurlijk wel handig is als dit toevallig zo overkomt. Deze nieuwe aanwinst van de commissie is vooral `s nachts actief en wordt dan in de vroege ochtend ook graag ontweken. 
“You have to kiss a lot off frogs, before you find your prince~Marrit”

 

Niek: Deze losgeslagen jonge hond is de feut van de onze commissie met “live life love” als zijn lijfspreuk heeft hij over het leven in ieder geval nog veel te leren en over het commissieleven ook. Laat je door zijn sportieve uiterlijk niet misleiden want deze vent zit in zijn vrije tijd het liefst voor de tv met gtst als zijn favoriet… Al zou hij toch zeker van zwemmen moeten houden want zijn huis bevindt zich op het water.
 “Home is where the heart is~Niek”

 

 

AkCie '18-'19

Manon Masseling (2017) Voorzitter
Ruth de Ruiter (2016) Secretaris
Foeke Reitsma (2015) Penningmeester
Bente Landeweerd (2016) Actief lid
Olivier Duinkerken (2015) Actief lid
Marrit Looijmans (2015) Actief lid
Niek van Zwanenburg (2018) Actief lid

Onze partners