Activiteitencommissie

Afbeelding2.jpg

Klaar voor het echte werk? Dan zit je hier goed! De AkCie organiseert de leukste activiteiten voor FSV Fysiek, we stellen ons even voor!


Fleur is onze lieve, mooie Tukker. De voorzitter van de bende. Dit is inmiddels haar derde commissie jaar, maar dat mag de pret niet drukken. Hoe serieus ze soms ook kan zijn, na een weekendje Tukkerland wordt ze niet altijd serieus genomen door haar lieftallige commissiegenoten vanwege haar prachtige accent. In haar vrije tijd speelt ze graag een potje volleybal en rent ze ook nog wel eens puffend en hijgend een rondje door het Noorderplantsoen. Hou je van Irish punkrock? Dan ben je zeker relatiemateriaal voor Fleur! Het is nog eem aftell’n voordat ze weer d’r kop d’r af kan schroeven en weer in de kroeg kan genieten van de heerlijke biertjes.


Je kent het wel, de John Mayer fangirl. Elke lyric kan meegezongen worden. Haar favoriete nummer is New Light. We hebben ’t natuurlijk over onze vice voorzitter Beryl (Berry!!!). Naast haar liefde voor JM heeft ze ook liefde voor ’n andere guy, namelijk haar liefste vriendje. Laatst heeft ze 12 uren lang lopen schilderen om een portret af te maken van hun twee, de dedication! Verder houdt deze dame wel van ’n drankje en zorgt ze altijd dat ze zelf niet hoeft te fietsen, ze wordt wel door iemand thuisgebracht achterop de bagagedrager; immers is haar fiets namelijk 90% van de tijd gejat door de buurman (de koeienfiets die ze nu heeft wil niemand hebben, lijkt ’t op). Dus als je nog ‘n nieuwe fiets nodig hebt, weet je waar je ‘m kan vinden. 


Je herkent hem wel met zijn mooie Twentse accent, roep coooolaa en hij doet je graag na. Jorn was van plan om carriere te gaan maken op de universiteit, helaas mocht dit niet baten en is Jorn weer gezellig bij ons gekomen, waar we natuurlijk erg blij mee zijn. Een wijntje? Daar maak je Jorn niet blij mee, gelukkig lust hij wel genoeg van een mix drankje of een biertje. Schroom dus niet om deze jongen te trakteren op een heerlijke Any. Hij is heel goed in zwemmen en voelt zich als een visje in het water bij de commissie. Verder heeft Jorn zijn grote liefde nog niet gevonden, wie weet vindt hij zijn liefde en kan hij lekker voor haar koken, want daar houdt hij wel van. Deze lolbroek maakt je vaak aan het lachen, kom maar weer op met die feestjes want hij kan niet wachten!

De krullenbol van onze commissie genaamd ​Elbrecht. Deze krullenbol is een echte Fries, van omringd zijn door weilanden en koeien naar het bruisende Groningen, wat vindt ze het hier fijn. Een wijntje gaat er zeker in, of 10. Maar maak het haar niet te gek, dan komt de oma in haar naar boven, kom niet aan haar nachtelijke uren rust, ja de grootste slaapkop van de commissie is ze zeker. Kledingstress? Geen probleem Elbrecht weet er wel raad mee. Een sportieve meid en altijd in voor een dansje, meezingend op de nummers want als ze er eenmaal inzit gaat deze meid niet snel naar huis, volgens mij is het wel weer tijd voor wat nachtelijk gespuis.

Als we het dan hebben over echte Friezen dan denk je natuurlijk meteen aan Saagár, een veteraan in het studentenleven maar wel nog een groentje bij Fysiek. Zoals je op de foto kan zien doet deze jongen zich graag breed voor, maar als je hem leert kennen is het eigenlijk best wel een softy. Deze legend weet wel raad met strings (die van de gitaar natuurlijk 😉), van ACDC tot John Mayer, niks is hem te gek. Verder kun je altijd bij hem terecht voor het beste fastfood. Hij tuft nu nog rond als bezorger voor Piepers & Rund, maar heeft ook alle kwaliteiten om bij de Hasret aan de slag te kunnen. Of je je eten dan op tijd krijgt is maar de vraag, op tijd komen is namelijk niet zijn sterkste punt.


Onze knappe nieuwe aanwinst binnen de commissie. Dit is zijn eerste jaar als actief lid, maar hij zit inmiddels al in het derde jaar van de opleiding. Jorrit is een sportief typ. Je zult hem minimaal één keer per jaar op de piste aantreffen, waarna hij zeker niet de après-ski zal overslaan. Jorrit is namelijk niet vies van een aantal biertjes. Korfbal is ook helemaal zijn ding, maar het komt nog wel eens voor dat hij geblesseerd raakt aan zijn knie waardoor hij zelf weer een aantal keer langs de fysio moet. Leuke inside fact: Jorrit verzamelt graag dierenoortjes tijdens Fysiekfeestjes, so watch out! 


Dan zijn we aangekomen bij de chaoot van de commissie: Aurora. Na een jaar in de VakanCie te hebben gezeten was ze nu klaar voor het echte werk. Deze meid heeft het binnen 3 commissievergaderingen al voor elkaar gekregen om 10 anytimers op haar naam te hebben staan, na de eerste vergadering is het quoteboek nooit meer teruggezien… Haar favoriete hobby is snoeihard tegen ballen slaan. Bij de TAM kunnen ze haar dan ook wel goed gebruiken. Verder werkt ze in de horeca maar is toch echt vaker aan de andere kant van de bar te vinden. Als het dan weer eens zo laat is, schroomt ze niet om de rattentaxi naar huis te nemen. Dit laffe gedrag zullen we haar nog wel afleren.


Wil je contact op nemen met de AkCie? Mail dan naar: AkCie@fsvfysiek.nl


AkCie '20-'21

Fleur Benneker (2018) Voorzitter
Beryl Dijk (2019) Vice voorzitter
Jorn Lucas (2019) Secretaris
Elbrecht van der Veen (2018) Penningmeester
Saagár Mahalingam (2020) Actief lid
Jorrit Matthijs Vink (2018) Actief lid
Aurora Rodenburg (2018) Actief lid

Onze partners