Activiteitencommissie

AkCie '18-'19

Manon Masseling (2017) Voorzitter
Ruth de Ruiter (2016) Secretaris
Foeke Reitsma (2015) Penningmeester
Bente Landeweerd (2016) Actief lid
Olivier Duinkerken (2015) Actief lid
Marrit Looijmans (2015) Actief lid
Niek van Zwanenburg (2018) Actief lid
IMG_9228.JPG

Hoi lieve mensen,


Wij, de AkCie, mogen komend jaar voor jullie de allerleukste, tofste activiteiten organiseren.

Ook kunnen jullie ons op de feestjes in ons altijd schittermagische outfits bewonderen.

We stellen de leden voor:


Allereerst ons opperhoofd Fenna, onze super enthousiaste voorzitter met haar stralende glimlach. Deze topvrouw houdt het zooitje ongeregeld bij elkaar als geen ander. Regelmatig kun je haar bewonderen op de aclo met haar turnkunsten. Tevens is Fenna altijd in voor goede gesprekken met een glas water erbij.


Eva, onze lieftallige secretaris. Tijdens onze chaotische commissie avonden ontglipt dankzij haar razendsnelle typkunsten geen enkel woord. Sinds ze bodyfit heeft ontdekt is ze bij de aclo niet meer weg te slaan. Als jongste lid van de AkCie is ze zeker niet te missen in de commissie.


Isa, onze penningmeester. Al is optellen en aftrekken niet haar sterkste kwaliteit toch hebben we de volledige vertrouwen in haar. Dit jaar is ze gaan roeien bij Aegir, maar is ze gelukkig altijd van de partij wanneer er just dance gespeeld wordt. Verder is ze op de late avond regelmatig te vinden bij de karaoke bar.


Ruth, ons vrouwelijk actief lid. Met haar opgewekte persoonlijkheid zorgt ze voor leven in de brouwerij, tijdens de feestjes gaan de voetjes van de vloer en overtreft ze iedereen met haar te gekke dansmoves. Ruth is een bezig bijtje en is dan ook actief bij de aclo. Hier is ze lid van de Healthcie en gaat geregeld sporten bij de aclo.  


Wouter, de ene helft van het mannelijk duo. De man met de legendarische achternaam waar hij overal bekend om staat, genaamd Bier! Zoals zijn achternaam al zegt houdt hij van drankjes doen en gezelligheid. Met zijn enthousiaste opmerkingen en zijn geweldige karakter is het een waardig lid van de AkCie.


Als laatste toegevoegd aan de AkCie is Olivier. Een echt actief lid, hij is vaak te vinden in de sportschool en op het voetbalveld. Tevens is hij het tweede mannelijk lid waardoor onze commissie perfect in balans is. Op elke feestje is ‘Ollie’ te vinden, met hem kun je heel goed lachen en hij is altijd wel in voor een goede grap of een drankje.


Contact: akcie@fsvfysiek.nl

Onze partners