Activiteitencommissie

AkCie_19-20_Group_Pic.jpg

Wij zijn de AkCie. Wij organiseren zoals elk jaar de activiteiten. Dit jaar hebben we al het beachvolleybal en samen met de FeesCie de pubquiz georganiseerd. Onze volgende activiteit die er aan komt is de movienight en onze main event is de batavierenrace. Onze teamsong is “It wasnt me” van Shaggy.

Ps. tafel

Wouter  – Active member:

Wij hebben dit jaar het privilege om één van de bestuursleden van vorig jaar in onze commissie te hebben. Wouter, ook wel meneer Bier, heeft een achternaam die uitstekend bij hem past gezien het zo’n ontzettende bierdrinker is. Als hij niet aan het studeren is dan. Deze 22 jarige jongen uit Zwolle is naast zijn studeren en bier drinken een grote toevoeging aan de commissie waarin hij vaak zijn kennis en ervaring met ons deelt als we iets over het hoofd zien. Hierdoor is de AkCie extra alert! Ondanks dat hij ons veel tips en tricks leert moeten wij onthouden dat hij “slechts” een actief lid is en dus niet zoveel macht heeft als vorig jaar.

Elbrecht – Active member: 

Elbrecht is de nieuwste aanwinst binnen de AkCie. Deze meid is vaak in de kroeg te vinden en windt hier alle jongens om haar vinger met haar prachtige accent. In de zomer doet ze aan kaatsen en verder staat ze regelmatig te zwoegen in de sportschool. Deze typische Fries mag dan wel gezellig en sportief zijn maar aan haar tijdsplanning mag nog wel gewerkt worden. Dit zal haar dit jaar heerlijk veel anytimers op gaan leveren (vindt de rest dan weer leuk).

Niek - Chairman:

Niek is onze jeugdige praeses vol met energie en in zijn eigen ogen ook overwicht. Ondanks dat het een sportieve knul is is hij ook regelmatig in de kroeg te vinden met een een drankje of 2 in zijn handen. Met zijn vriendin in de ICie is hij gelukkig nog vrij op vergaderavonden aangezien zij dan ook bezet is.

Paul - Secretary

Paul, half Irish half Italian is de secretaris die we nodig hebben. De enentwintigjarige gevaarlijke galactic football redhead verovert met zijn spontaniteit iedereen hart als je niet uitkijkt. Deze verslaafde sportfan kijkt net zovaak sport als anderen netflix kijken. Secret: Paul heeft een andere kijk (op eten) wat onze commissie naar een nog hogere hoogte tilt.

Fleur – Active member

Fleur is onze trotse Tukker. Dit oud ICie lid is dit jaar voor het echte werk gegaan bij de AkCie ?. Fleur is 20 jaar oud en zit in haar 2e jaar fysiotherpie, ze doet aan volleybal en is een kei ik klootschieten. En nou hoor ik je denken “wtf is klootschieten”? Ik heb ook echt geen idee, maar het is iets met een bal heel ver smijten ofzo. Dit blondje is ook van de oude stempel, ze draait haar muziek namelijk nog op een platenspeler. Ze is ook nog eens heel erg muzikaal. Ze bespeeld de gitaar en ze kan heel goed zingen. Vooral haar performance van “it wasnt me” van Shaggy is van hoge kwaliteit.


Daan - Treasurer

Daan altijd een vrolijke jongen die wel tegen een grapje kan. Daarnaast is hij ook een kitesurftalentje of maakt hij graag met zijn snowboard een rondje over de piste. Tegen een avondje stappen zal hij niet snel nee zeggen en duikt graag even de stad in voor een lekker biertje en dansje!

Daan is dan ook de echte ‘Tiger’ van de groep en weet altijd wel weer een meisje te fixen. Zodat wij elke maandag weer een leuk verhaaltje op tafel hebben!

AkCie '19-'20

Niek van Zwanenburg (2018) Voorzitter
Daan Goorhuis (2018) Penningmeester
Paul Marchese (2017) Secretaris
Fleur Benneker (2018) Actief lid
Wouter Bier (2015) Actief lid
Elbrecht van der Veen (2018) Actief lid

Onze partners