Activiteitencommissie

WhatsApp_Image_2021-11-24_at_16.32.34.jpeg

Klaar voor het echte werk? Dan zit je hier goed! De AkCie organiseert de leukste activiteiten voor FSV Fysiek, we stellen ons even voor!


We bijten de spits af met onze voorzitter Romy. Ze heeft het liefste alle touwtjes in handen en weet wat ze wil. Sta je haar in de weg? Dan moet je maken dat je wegkomt! Haar rond commanderen moet je al zeker niet doen, want dat kan je een vinger kosten. Gelukkig woont ze ‘vlak in de buurt’ en beschikt ze over een volwassen keuken. Deze wordt alleen niet erg goed benut. Het scheelt dat wij al een chefkok in ons midden hebben want dit is dan een van de weinige taken die je niet aan Romy moet overlaten! Ook rockt ze de gym enorm (zo’n een keer in de drie maand). Maar ieder zo zijn of haar kwaliteiten zullen wij maar zeggen. Verder beschikt Romy ook echt wel over goede kwaliteiten. Zo flikt ze het om in haar eerste commissie jaar meteen voorzitter te zijn en dit doet ze verdomd goed! Moet er iets geregeld worden? Dan heeft Romy dit al gefixt. Dit jaar is onze vice voorzitter onze heerlijke hysterische Helena! Helena blijft in de meeste gevallen ontzettend positief. Toch reageert zij altijd een beetje dramatisch wanneer er mensen te laat komen of er dingen niet zo lopen zoals gepland. Als het toch allemaal wat te veel wordt verhuist Heleen gewoon naar verweggiestan... Daarnaast krijgt zij nu bij elke keer dat zij peddelen zegt in plaats van padelen een ANY. Helena is namelijk nogal hardleers. Verder is Heleen ontzettend gezellig en heeft zij een mooi accentje meegenomen uit Westeremden city. Daar racet ze op de mountainbike of op haar paard zo door de prairie heen. Onze commissie is niet compleet zonder onze chef kok Laura. Het maakt niet uit wat je in huis hebt, Laura weet er wat van te maken. Laura haar naam komt van een Laurierblad, daarom gooit zit dit ook lekker in elk gerecht. Onze Lau is altijd erg aanwezig wat voor de leukste opmerkingen zorgt. Laura vertelt graag over hete mannen thee en krijgt regelmatig een berichtje op haar linker telefoon. Maar wist je dat zij ook soms compleet op een andere planeet leeft? Je kan dan zeggen wat je wil maar Laura bereik je niet meer. Daarnaast leeft zij ook liever in haar prachtige Meppel dan in Groningen. Hier zijn wij toch een beetje teleurgesteld in… Echter mogen wij hier geen verkeerd woord over zeggen. Zeg je hier toch iets over? Dan weet je zeker dat je die avond niet zonder kleerscheuren thuis komt! Onze Seccy is niet iemand die wij willen “verlise”! Lise studeert fysiotherapie maar heeft geen idee wat een ruggengraat is. Onze Overijsselse tijger is niet te temmen, want zij houdt wel van een feestje! Bij dit kleine meisje zou je denken daar hoeft niet zoveel alcohol in, maar niks is minder waar! In de ACLO is zij zeker ook te vinden, maar in het weekend staat zij toch liever op het voetbalveld. Dit doet ze in het mooie Vilsteren, iedereen weet toch meteen waar dat ligt? Lise kan zowel in de commissie, op het voetbalveld en als leidinggevende bij de Jumbo haar mannetje staan. Hebben wij daar toch even mooi geluk mee!!


En wat zijn wij blij met onze Annemay! Annemay is onze enige echte Stadjer. Daar zijn we toch een beetje trots op. Voor iedereen die Annemay haar naam toch verkeerd weten te zeggen staat een dikke ANY, dit gebeurt zelfs in onze commissie toch nog dagelijks. 

Annemay is flitsend snel en dat is dan ook te zien op de ijsbaan. Want schaatsen kan zij als de beste. Hier kan de AkCie zelf nog wat van leren…. Naast dat wij al een kleine in de commissie hebben zijn wij heeeeeel blij dat Annemay dit even mooi compenseert. Met trots vertellen wij jullie dat Annemay onze lange is. Als je dacht dat wij er met één Meppelse mee weg kwamen, dan dacht je dat mooi mis! De laatstgenoemde in onze commissie komt namelijk ook uit dit paradijsje en is onze Ilse. Ilse is dan wat minder enthousiast over het mooie Meppel dan Lau. Gelukkig maar, dit betekent wat minder werk aan de winkel om dit eruit te krijgen. Ilse is ons gezelschap mens, maakt niet uit wat we doen, Ilse is er bij! Komt dat nou even goed te pas bij de AkCie!  Naast dat de ene zo snel is als het licht is Ilse zo lenig als een elastiek. 

Ils is onze Chef Battle, dit zorgt ervoor dat wij iedereen kei en keihard gaan in maken in de actieve leden battle. Wees gewaarschuwd! 


Wil je contact op nemen met de AkCie? Mail dan naar: AkCie@fsvfysiek.nl


AkCie '21-'22

Romy Pomper (2020) Voorzitter
Lise Nijhoff (2019) Secretaris
Helena van den Bos (2019) Vice voorzitter
Laura Bloemert (2019) Penningmeester
Annemay Kootstra (2019) Actief lid
Ilse Visscher (2020) Actief lid

Onze sponsoren