Voordelen lidmaatschap

Als lid van FSV Fysiek kun je gebruik maken van verschillende kortingen. Op deze pagina vind je waar je allemaal korting krijgt. Om gebruik te maken van deze korting laat je gewoon jouw ledenpas of een ingelogde Fysiek applicatie zien!


De Drie Gezusters

Drie Gezusters Groningen hanteert voor de leden van FSV Fysiek op vertoon van een ledenpas 20% korting bij de Hoppe en de Groote Griet. 

Fydalo 

Je mag je CV aan Fydalo voorleggen dan checken zij of de opbouw en informatie goed is. Mail je CV naar Samantha van Fydalo info@fydalo.nl met de vraag om je CV te checken!

Wakker bij Bakker

Wakker bij Bakker biedt de leden van FSV Fysiek een gratis kennismakingsgesprek aan, ter waarde van €27,50.

Fysiosupplies

Bij Fysiosupplies krijg je als lid van FSV Fysiek 10% korting op de gehele collectie. Stuur voor de kortingscode een mail naar secretaris@fsvfysiek.nl. Daarnaast is het verstandig om de nieuwsbrief en Facebook in de gaten te houden voor de tijdelijke aanbiedingen van Fysiosupplies.

't Hartje

Bij 't Hartje kun je als lid van FSV Fysiek goedkoper printen.
Zwart wit prints €0,04, boven 200 pagina's €0,03.
​Kleurenprints €0,20, boven 200 pagina's €0,13

Inter-fysio

Doordat wij goed contact hebben met Inter-Fysio is het mogelijk om je via FSV Fysiek aan te melden voor het meelopen bij  deze jonge eerstelijns fysiotherapiepraktijk. Inter-Fysio richt zich op verschillende vlakken van fysiotherapie.

Fysio Pro Active

Fysio Pro Active stelt meeloopdagen beschikbaar voor de leden van FSV Fysiek op locatie Assen. 

Train More

Elk kwartaal biedt Train More aan de leden van FSV Fysiek een speciale actie. Deze wordt op de sociale media kenbaar gemaakt!

Naast de wisselende acties sport je als alumni lid (altijd) voor dezelfde prijs als een student.

Onze partners