Feestcommissie

WhatsApp_Image_2018-12-05_at_12.00.11_1.jpeg

Het leven is een FeeCie!! De Feecie is een commissie die zich vooral bezig houdt met, je raadt het waarschijnlijk al, de feesten en borrels binnen Fysiek. Iedere week wordt er vergaderd, waarin we o.a terugblikken op  het afgelopen feest of de afgelopen borrel en hoe we vorm gaan geven aan het nieuwe feest of de nieuwe borrel en wat daar allemaal nog voor moet gebeuren. Tijdens het vergaderen wordt er gezellig met z’n allen gegeten en gepraat/gelachen. Kortom, één en al gezelligheid! 

Deze commissie bestaat uit 6 meiden, allemaal van 18 tot 21 jaar. Dit betekent een heleboel gezelligheid en gegiechel, zowel tijdens de vergaderingen als tijdens de borrels en feesten. Maar wie zijn wij eigenlijk?

Allereerst de actieve leden, want zonder hen zou de commissie niet zijn wat hij nu is.

Yoëlle oftewel de enige brunette van het stel is 20 jaar en zit in haar 2de jaar. Mocht je haar tegen komen is de kans dat ze iets met een dierenprintje op haar kleding draagt groot. Dit gaat vaak gepaard met haar speelse karakter. Mocht je een eerlijke mening willen, schroom dan niet om bij haar aan te kloppen. 

Dan hebben we nog onze leuke fries; Baukje. 20 jaar en zit bij yoëlle in de klas. Deze fanatiekeling schaatst en skeelert er heel wat kilometers vanaf. Zodra je haar  tegen komt  op een feestje dan heeft ze vrijwel altijd een biertje of een wijntje in haar had en heeft ze haar beste dansmoves paraat.

Sofie onze koningin van de blonde krullen. Ook deze leuke meid is 20 jaar oud en speelt fanatiek hockey. Verder houdt ze erg van knutselen wat goed van pas komt bij het maken van een outfit. Ook wijn kan rijkelijk vloeien bij deze blonde dame.

Ditte Wasser onze secretaris of ook wel sexytaris. Met haar 21 jaar is ze de oudste van het stel. Deze blondine werkt in de appie en zou als het kon zo in de wereld van Harry Potter stappen en er niet weer uit komen. Maar helaas is deze fantasie slechts een fantasie en dat komt ons voordelig uit, want wat zouden we zonder haar moeten.

En dan onze 19 jarige chef money of ook wel het geldmeisje van de club. Lucianne en haar prachtige blauwe badjas zijn onafscheidelijk, het is dat zodra ze de deur uit moet, hij uit moet anders had ze hem altijd aan. Verder fanatiek op het hockeyveld met name in de verdediging houdt ze alle ballen tegen.

En dan de persoon die niet kan ontbreken, onze voorzitter Iris Koekoek. Met haar 18 jaar  is ze de jongste van het stel maar houdt de boel in de hand. Samen met Lucianne is ze niet vies van een badjas party. Mocht je deze gezellige dame tegen komen op de feesten zal ze zeker een praatje komen maken en een dansje met je wagen. 

Contact: feecie@fsvfysiek.nl

FeeCie '19-'20

Tom Ykema (2015) Secretaris
Bryan Sanders (2017) Penningmeester
Seif Alidani (2017) Actief lid
Baukje terpstra (2018) Voorzitter

Onze partners