Feestcommissie

Handen in de lucht voor het fuifje! Ja wij zijn de Feecie en we halen het beesie in je naar boven. Dat zullen we je beloven. 


We beginnen met onze vrolijke voorzitter Baukje a.k.a. Baukelien. Zij is 21 jaar en nog beschikbaar, met nadruk op ‘nog’ (mogelijke menging met StuCie). Deze taaie tante komt uit het mooie Friesland (of het écht mooi is daar zijn de meningen over verdeeld) Daarnaast doet deze mooie dame graag aan kaatsen en schaatsen en in de late uren is ze vaak op de dansvloer te vinden mei een bierke in de handen.

We gaan door naar onze sexytaris, Tom. Wie kent deze 24 jarige bink nou niet. Hij is een vedette hier op de opleiding en vind zichzelf dat ook binnen de commissie. Deze jongen zit nu in zijn vijfde jaar en we hopen dat hij volgend jaar eindelijk afgestudeerd is en dus weg is. Gelukkig mogen we nog een te gek jaar met hem beleven, waarin zijn “leuke” opmerkingen vaak genegeerd zullen worden. Tom heeft al veel ervaring bij de commissies en is zeker een aanwinst bij een leuk feestje.

Dan de volgende in het rijtje is Bryan, beter bekent als Brybry. Bryan is 22 jaar en komt uit het midden van Nederland. Deze knappe kerel houdt zich bezig met de geld zaken binnen de commissie. Je zal hem niet zo vaak tegen komen op school maar daarentegen is hij vaak te vinden in de kroeg. Brybry is niet goed met drank en heeft hem naar een paar pils al wel behoorlijk hangen. Gelukkig is daar Manon om hem een beetje in het gareel te houden.

Seif, we houden het kort. Is altijd te laat. Alle gekheid op een stokje hij zorgt wel voor de goede sfeer binnen de commissie. Af en toe komt hij wat gek uit de hoek maar dit wordt zeker gewaardeerd. Daarnaast is Seif niet vies van een bezoekje aan de sportschool. Vlieg jij een keer mee op zijn vliegend tapijt?

Christy, is 23 jaar en ook al zo’n gekke Fries, onze fitgirl en de nieuwkomer binnen de commissie maar zonder haar waren we niet compleet. Christy is het creatieve brein als het aankomt op thema’s en versieringen. Drinken kan ze niet, na twee pils al dronken en niet meer in staat om zelf thuis te komen. Rietadtje? Heb je 5 minuten? Wel lief verder.

FeeCie '19-'20

Tom Ykema (2015) Secretaris
Bryan Sanders (2017) Penningmeester
Seif Alidani (2017) Actief lid
Baukje terpstra (2018) Voorzitter
Christy Van der Meulen (2018) Actief lid

Onze partners