Feestcommissie

c13da47b-9364-4853-ae21-8a8451262597.jpg
FeeCie '23-'24

Hierbij introduceren we de FeeCie, wij zijn dus degene die verantwoordelijk zijn voor jullie geheugenverlies!

Britt is de penny. Hoe goed ze is met geld weten we nog niet helemaal, maar als ze met ons commissiegeld hetzelfde omgaat als hoe ze met haar eigen geld staat te smijten in de stad, wordt het een heel lastig jaar…. Af en toe vind ze het ook leuk om een stoeptegel te zoenen en breekt ze stukken van haar tand. Niet alleen stoeptegels zijn onveilig wanneer Britt in de buurt is, jongens zijn ook wel eens de klos. Wil je Britt mee de stad in krijgen zet dan het nummer Party rock anthem (the Chipmunks versie) op, dan gaat ze 100% zeker mee!

David 
De voorzitter van de FeeCie. Net als de rest van de commissie is Daffa meerdere dagen per week in de stad te vinden. De legende gaat dat hij nog steeds op zoek is naar zijn ruggengraat die hij daar een paar jaar geleden is verloren. Wanneer deze jongen doorheeft dat hij zijn ruggengraat die avond niet gaat vinden, gaat hij maar op zoek naar vrouwen. Dit doet hij vaak met veel succes. Het is geen echte stapavond geweest zonder wakker te worden met een meldplichtje van David.

Splinter 
Splinter is ons eeuwig actief lid van de vereniging. Hij is naast Fysiek erg druk met zijn rol als trainer bij TKB en daar heeft hij  het maar al te graag over. Als je met hem praat gaat het binnen vijf minuten weer over voetbal en zijn dames (van zijn team dan, want andere dames spreekt hij niet zo veel). De legende gaat dat ook Splinter op zoek is naar zijn ruggengraat in het Flop of de Poelestraat. Splinter kan je er prima bij hebben op een commissiavond, want hij zorgt elke keer weer voor een culinair hoogstandje.

Mirthe
Dan komen we bij Mirthe, ons tweede actief lid. Mirthe neemt ondanks haar jonge leeftijd vaak de rol van moeder van de groep op zich. Dit komt misschien meer door incapabelheid van de rest van de leden, dan door hoe verantwoordelijk zij is. Mirthe kan namelijk ook best wel goed rellen! Naast Splinter is zij binnenkort ook vaak te vinden in het Flop, ze is sinds kort namelijk ook lid. In deze commissie kunnen we geen TKB meer aanhoren. Deze Mirthe ken je misschien al van haar achternaam, ze is namelijk de dochter van een van onze legendarische docenten! 

Sylvia
Tot slot hebben we Sylvia als de seccy. De enige nieuwkomer binnen Fysiek van de commissie. Sylvia zegt altijd dat ze uit Nijmegen komt, maar dat is helemaal niet zo. Ze komt uit fucking Wijchen, wie wil daar nou dood gevonden worden. Wij snappen dat ze liever niet zegt dat ze daar vandaan komt. Voor Sylvia is het van belang dat zij de gewrichten goed gaat leren, want ze knakt deze continu. Voor deze enthousiaste achttien jarige is er nog een hele wereld in het Groningse studentenleven te ontdekken.

We hopen jullie een goed beeld te hebben gegeven van onze commissie. Als je nog vragen hebt, spreek ons dan alsjeblieft aan aan het begin van de avond. Dan geven we allichterwijs nog een soort van logisch antwoord.

Groetjes, 

de FeeCie

FeeCie '23-'24

David Hammer (2020) Voorzitter
Sylvia Pham (2023) Secretaris
Britt Troelstra (2021) Penningmeester
Splinter Mobach (2020) Actief lid
Mirthe Ellwanger (2023) Actief lid

Onze sponsoren