Vakantiecommissie

Commissiefoto_VakanCie_18-19.jpg

In de VakanCie draait het er voornamelijk om dat de jaarlijkse wintersport van FSV Fysiek georganiseerd wordt. Dat houdt in dat er contact met reisorganisaties moet worden gelegd en dat de gehele week gepland moet zijn. Ook is het de afgelopen jaren een vastigheid geweest dat er van te voren een wintersport borrel georganiseerd wordt. Een jaar in de VakanCie zorgt ervoor dat je samen werkt en veel nieuwe mensen leert kennen. Al met al is het een erg leerzame en verrijkende ervaring.

Naast de wintersport is er in je commissiejaar in de VakanCie nog een andere activiteit die georganiseerd kan worden. Een liftweekend was vaak de planning. Feit is dat dit de afgelopen jaren niet heel succesvol was door een gebrek aan aanmeldingen maar misschien kan jij hier verandering in brengen!

Gedurende de wintersport zijn er creatieve denkers nodig die leuke activiteiten en spelletjes bedenken en zijn er ook verscheidene zakelijke dingen die geregeld moeten worden. Denk aan het regelen van de borg en ervoor zorgen dat alles in de appartementen in orde is. Iedereen heeft kwaliteiten die nodig zijn in zo’n week.

In de VakanCie zijn er 4 verschillende rollen: Voorzitter, Penningmeester, Secretaris en als actief lid. Dus heb je interesse meld je aan voor de VakanCie en bedenk welke rol jouw voorkeur heeft!

Carl:

Onze Carl maak het stereotype van de Ieren helemaal waar! Hij is dan ook absoluut niet vies van een biertje. Fietsen gaat hem echter een stuk minder goed af en ziet hierbij af en toe een boompje over het hoofd… Het is een leuke gezellige Ierse jongen die je goed bij de groep kunt hebben.

Carlien:

Dit is onze lieve voorzitter, deze meid weet heel goed wat ze doet en kan goed orde houden in de groep. Ze zorgt er altijd voor dat iedereen zich overal betrokken bij voelt en dat iedereen op zijn gemak is. Daarnaast is ze echt een sfeermakertje. Wat wil je nou nog meer als voorzitter!

Tom:

Dit is de jongen met de meest aanstekelijke lach van de commissie, én degene die altijd vrolijk is. Hij is secretaris en zorgt er dan ook voor dat tijdens de vergaderingen alles piekfijn in orde is en wordt genotuleerd. Zo’n iemand kun je niet missen natuurlijk!

Maeva:

Meava, of is het toch Nicole? Is net als Carl een international in onze commissie. Ondanks dat ze altijd moet gapen tijdens de vergaderingen, krijgt ze iedereen met haar scherpe opmerkingen altijd aan het lachen. Ook is ze samen met Daisy het creatieve brein van deze commissie.

Daan:

Daan, onze talentvolle snowboardleraar. Met zijn snowboard skills weet hij als geen ander hoe je goed en snel naar beneden roetsjt. Als je graag een lesje of hulp nodig hebt zal onze Daan voor je klaar staan!

Maarten:

Onze penningmeester, voor geldzaken ben je bij Maarten aan het goede adres! Ook Maarten is het sfeermakertje in de groep en brengt altijd veel gezelligheid met zich mee. Hij heeft soms wat moeite met klokkijken en verschijnt hierom met regelmaat te laat op onze vergaderingen, maar de bijpassende straf hiervoor accepteert die altijd met plezier.

Daisy:

Dit is onze ontdekkingsreiziger van de groep! Daisy houdt van veel reizen en is daarom ook perfect geschikt in deze commissie. Het is een creatieve meid die dan ook weer met de leukste en gekste ideeën komt. Zo’n iemand móet je er toch gewoon bij hebben!

Inge:

Inge is ons actieve lid die niet zo veel vertrouwen heeft in onze kookkunsten en die van Aegir daarom af en toe ook boven die van ons verkiest… Tegen een feestje zal Inge nooit nee kunnen zeggen en ze is dan ook regelmatig in de late uurtjes in de stad te vinden. Ze is altijd vrolijk en maakt hiermee elke vergadering gezellig! 

VakanCie '19-'20

Yoëlle Ruibing (2017) Voorzitter
Eva Raga Orono (2017) Secretaris
Zofia Sagnowska (2017) Penningmeester
Aurora Rodenburg (2018) Actief lid

Onze partners