Vakantiecommissie

IMG_5407.JPG

Daar sta je dan, op het hoogste punt van de berg met je helm op je hoofd en je skibril op je neus. Er is een snowboard onder je voeten en als je kijkt neer in het dal. Je haalt nog een keer diep adem en je gaat…

Dit is het gevoel wat je krijgt als je meegaat met de VakanCie op wintersport. De VakanCie organiseert de jaarlijkse wintersport, en wie weet wat voor andere leuke tripjes we nog gaan maken? Maar de VakanCie is alleen mogelijk met de mensen erachter. Dus laten we onszelf even voorstellen!


Als eerste hebben we onze vrouwelijke voorzitster. Deze half indonesische meid reageert op de naam Yoëlle. Op dit moment doet ze het tweede jaar over, maar alleen in delen. In de commissie zelf is ze nogal raar en maakt ze met regelmaat eigenaardige en rare grapjes of quotes. Verder is ze echt DOL op dierenprintjes, met in het speciaal luipaardprint. Even ter voorbeeld: Yoëlle loopt de kledingwinkel binnen en loopt gelijk, weliswaar onbewust, naar de luipaard printjes. Echt elke keer weer! Maar goed we accepteren haar verslaving en we weten dat ze altijd voor ons klaar staat. 


Dan hebben we onze sexytaris Eva. Deze derdejaars student is een echt feestbeest. Ze feest dan ook niet alleen mee met haar commissie of met Fysiek, je kan haal ook regelmatig vinden met haar volleybalteam van Kroton. Binnen de commissie is eva altijd blij en vertelt dan heerlijk over ongemakkelijke verhalen waar we allemaal bijna in onze broeken pissen van het lachen. Verder houdt ze enorm van kip en is altijd wel in voor wat McDonalds of KFC. Nee een vegetarische leefstijl zit er dan ook niet in voor deze meid..


Zonder geld is er geen wintersport, maar wie regelt die dan? Onze mooie penningmeesteres Zofia. Deze poolse chick is onze enige international maar we kunnen echt niet zonder haar! Met haar rode haren en haar grote lach is ze het zonnetje van de commissie. Deze onschuldigheid is slechts een dekmantel, want daaronder schuilt een sexy salsa danseres. En dansen is iets waar onze Zofia sowieso van houdt. Of het nu ballet, salsa of latin is, onze zoof kan het allemaal. Dus heb je nog een danspartner nodig? Bel Zofia!


Oké we hebben dan wel mensen nodig met een hele serieuze taak, maar waar is dan de gezelligheid? Dat komt door onze actieve leden natuurlijk!


Onze enige actieve meisje in de groep is Aurora. Dit prachtige blondje is een sportieve meid die wel raad weet met gele ballen… want ze speelt natuurlijk tennis! Met de ingang van dit schooljaar speelt ze nu bij TAM hier in Groningen, in plaats thuis thuis. Een andere passie van Aurora is wijn, Droge witte wijn. Ze kan simpelweg geen nee zeggen tegen een glas wijn. Tevens kan ze ook geen nee zeggen tegen een avondje uit. Waar je in de eerste plaats haar "Nee vanavond ga ik niet uit!" hoort zeggen, vind je haar twee uur later in Shooters… met wijn. 


Laten we dan de eerste musketier van de drie aan jullie voorstellen: Jonas. Jonas is de opa van de groep, maar feest nogal tijd als een op hol geslagen puber. Deze tukker speelt in een vriendenteam van voetbal thuis thuis, en werkt in het weekend in een restaurant. En dat laatste is zeker te merken tijdens de commissie avonden!  Na jaren skieen op de piste, zowel alleen als het lerende aan kinderen, vindt je deze jongen nu ergens tussen de bomen in de poedersneeuw… of bij de après-ski. Jonas lijkt misschien wel of hij heel wat is, maar eigenlijk heeft hij een hartje van goud. Die ook nog eens een angst voor muizen heeft…


De tweede musketier die ook heel wat lijkt maar ook maar een klein hartje heeft is Sipke. Deze grote vriendelijke reus is altijd in voor een praatje of een knuffeltje. Verder staat Sipke bekend om zijn enorme drink capaciteit, die er met een noodgang in gaan. Of het nu een amsterdammertje of een halve liter is, nog voor je kan knipperen met je ogen is het op. Deze skills heeft die mede te danken aan Albertus en aan de derde helft van hockey. Want ja de derde helft van hockey is wel de meest belangrijke helft. En als alle biertjes op zijn is een hamburger of een kebab natuurlijk zeker geen straf….


Onze laatste en ook niet de grootste musketier: Sander. Tja Sander mag dan wel niet de grootste zijn, maar zijn praatjes daarentegen zijn dat wel. Het is dan ook nooit saai om met sander de notulen te bespreken. Want er zijn altijd avonturen met meiden, vrienden, meiden en waren meiden al genoemd? Naast dat Sander een echte casanova is, is hij een goedlachse allemansvriend die niet vies is van een feestje. En naast al dat gefeest houdt deze jongen ervan om te reizen en leuke dingen te doen met vrienden en familie. Maar is er ook niet vies van om even wat eten mee te nemen uit de keukenkastjes van zijn ouders.. pas maar op..

VakanCie '19-'20

Yoëlle Ruibing (2017) Voorzitter
Eva Raga Orono (2017) Secretaris
Zofia Sagnowska (2017) Penningmeester
Aurora Rodenburg (2018) Actief lid
Sander Notten (2018) Actief lid
Jonas Polman (2018) Actief lid
Sipke Hamminga (2018) Actief lid

Onze partners