Vakantiecommissie

image.png

Voorzitter

We beginnen bij Leo onze lieftallige voorzitter. Leonie is volleert skiër en aprés skiër. Ze ziet eruit als een verstandige medi,  maargoed de waarheid zal in Frankrijk wel boven water komen.

Secretaris

A.k.a. Elles heeft haar ogen al op half 7 na twee drankjes. Drankspelletjes zijn niet haar beste punt. Aan het einde van de avond is naar huis komen ook een groot spel.


Penningmeester

Hanson onze pennie is de vrouwenverleider. Hij zegt dat hij mee gaat voor het skiën, maar hier hebben wij wel onze twijfels bij.


Tom

Tom is de man die onze groep nog enigszins in toom houd. Maar de dag na alcohol kan hij niet meer bewegen ook z’n goeie humor moeten we niet vergeten.

Siem

Siem is niet vies van z’n ex, helaas gaat zij niet mee op wintersport. Een rietje heeft Siem in ieder geval altijd bij zich. Je weet waar je moet zijn als je spontaan een bak wil trekken.

Romee

Helaas voor Romee gaan er niet heel veel gasten mee op wintersport, ze heeft waarschijnlijk dezelfde bedoelingen als Hanson, maar gaat dan toch maar opzoek naar skileraren


Britt

Oftewel britieepowerrrr. Deze meid scheurt  haar enkelbanden al over een stoepje, daarom maken wij ons wel zorgen om haar deze wintersport. Ook bij Britt ligt de alcoholtolerantie niet hoog. Bied haar deze wintersport dan ook maar een glaasje water aan in plaats van bier.


Wil je contact op nemen met de VakanCie? Mail dan naar: VakanCie@fsvfysiek.nl


Vakantie '20-'21

Mara Schilder (2019) Voorzitter
Baukje Terpstra (2018) Secretaris
Sipke Hamminga (2018) Penningmeester
Arnaud Hofstee (2019) Actief lid
Jelly Buwalda (2018) Actief lid
Willemijn Slosser (2020) Actief lid

Onze sponsoren