Vakantiecommissie

VakanCie '18 - '19

Carlien Hurink (2017) Voorzitter
Tom Wolf (2016) Secretaris
Maarten Duin (2017) Penningmeester
Daan Goorhuis (2018) Actief lid
Inge Ebbens (2016) Actief lid
Maeva Nicole (2018) Actief lid
Daisy Piras (2018) Actief lid
Carl Clarke (2018) Actief lid
fullsizeoutput_cd4.jpeg

VakanCie

Wij zijn de vakantie commissie en organiseren de wintersport. Een week vol gezelligheid, drankjes en ook af en toe een beetje skiën. Ook zal er een weekend weg georganiseerd worden met verschillende activiteiten, maar dit blijft nog even geheim! Wil je een week of weekend van je leven? Meld je dan aan voor een van onze activiteiten! Remember: don’t stress, I’m with VakanCie!

Hieronder worden de commissieleden kort voorgesteld.

Marrit: De moeder van de groep, ofwel de voorzitter. Ze vindt het lastig om het zooitje ongeregeld in het gareel te houden maar meestal lukt dit na een aantal minuutjes wel. Ook weet ze altijd wel connecties te leggen met hogere personen.

Moniek: De sneaky bitch, doordat ze de rustigste persoon van de commissie is, maar voor dit soort mensen moet je uitkijken! Zodra ze eindelijk met het werk begint doet ze dit ook heel erg goed. Ze houdt haar hoofd koel en zorgt er altijd voor dat er geen stress is.

Merel: Voor het geld moeten we bij merel zijn. Ze bewaakt dit met haar leven, en lever, en daarom moeten we altijd lief vragen of hetgeen gekocht mag worden. Deze taak is goed voor haar weggelegd aangezien ze de soms een beetje krenterig is.

Kat: Dit is onze vrolijke en gezellige Duitser, die alle Duitse après-ski hits uit haar hoofd kent. Dus wil je lekker losgaan en uit volle borst meezingen, dan moet je bij Kat zijn!

Alex: Hij is altijd te laat, maar op het moment dat hij er eindelijk is, komt hij met de meest gekke ideeën en de leukste activiteiten.

Jasper: Hier hebben we de meest sarcastische van de commissie of misschien wel van heel Fysiek. Diep van binnen heeft hij eigenlijk een heel klein hartje, maar dit laat hij helaas niet vaak aan ons zien. 


Voor vragen of opmerkingen, mail: vakancie@fsvfysiek.nl

Onze partners