Vakantiecommissie

VakanCie_22-23_foto_site.jpg


Daan (voorzitter): Daan Matje moet je even goed aan de tand voelen, gezien zijn kies verwijderd is. Voor gebit behoud hopen we dat hij flost, als hij Oceans binnen loopt is hij los! Van met meiden kopkluiven, naar in de apres-ski buikschuiven.


Iris (penningmeester): Nuchtere fries die graag zonder helm de piste af gaat! Iris houdt op z’n tijd van patat en gefrituurde aardappel. Onze fashionista die de clip goed hoog draagt. Zonder haar zou het zeker een dode boel zijn. Wil je een groepsfoto waar Iris goed opstaat, laat haar dan zeker de foto kiezen. 


Lisa (secretaris): Lacherige Lisa trekt graag dubbele bakken gezien ze haar daden onder stoelen en banken steekt tegenover haar commissie. Als Lisa aan de mixdrankjes gaat staat haar wereld op z’n kop, soms letterlijk. Lisa reageert soms iets trager gezien ze in Kropswolde geen normaal bereik hebben.


Ronan: Onze regelkoning. Deze rasechte Ier houdt wel van een pint Guinness. Chupitos is gezien ‘2 redenen’ zijn favoriete kroeg. Zonder Ier heb je geen bier, want dat lust deze wannabe Conor McGregor wel, bakkie heeft ie snel geregeld, net zoals de rest ;) 


Daan Bakker: Daan 3 is goedlachs. Hij is vaak dronken en werd deze nacht gewoon rustig 21. We hebben helaas geen 21 dinner van Daan. Daan is een verwarrende gast gezien hij uit Vries komt, wat in Drenthe ligt, maar toch studeert hij in Groningen. Wanneer je hart in vuur en vlam staat door deze gast komt hij voor de redding met de brandblusser.


Alex: Saalex, saaie alex. Nee geintje, Alex is onze sfeermaker en is niet vies van veel drank halen! Deze lange gast laat het geld sneller stromen dan bier. Alex wat een held, we hebben nu al zin om deze krullenbol op de lat te zien. Deze hekkensluiter vangt vaker dames op de piste dan in de club. 


Laura: Onze fitnessqueen, technovlinder en influencer. Oma van de groep, maar toch haar jonge jaren nog niet achter haar gelaten. Haar favoriete shotje is tequila. Laura is waarschijnlijk de eerste die de bosjes in vliegt. Zou dat komen door de tequila??

Wil je contact op nemen met de VakanCie? Mail dan naar: VakanCie@fsvfysiek.nl


VakanCie '22-'23

Daan Schriemer (2020) Voorzitter
Lisa Hamminga (2020) Secretaris
Iris Bootsma (2022) Penningmeester
Daan Bakker (2021) Actief lid
Laura Hofstede (2021) Actief lid
Ronan Mc Tigue (2021) Actief lid
Alexander Bos (2021) Actief lid

Onze sponsoren