Introductiecommissie

ICIE_HOOG.JPG

Even voorstellen: de Introductie Commissie 2018-2019. Wij mogen in 2019 het legendarische introkamp organiseren. Om dit allemaal goed te laten verlopen bestaat de commissie uit 8 personen.

Om een groep van 8 man in het gareel te houden is er iemand nodig die aan het roer staat. Na vorig jaar aan het hoofd te hebben gestaan van de kookploeg, zal Seif dit jaar de taak als voorzitter op zich nemen. Deze adonis van 20 jaar komt uit Franeker (aka Frjentsjer). Naast dat hij regelmatig in de sportschool te vinden is kun je hem ook regelmatig tegen komen in de stad. Met zijn soepele heupen en flirt kwaliteiten is de stad voor geen enkele meid meer veilig, mede ook door zijn sociale vaardigheden.

De taak als vicevoorzitter wordt vervuld door Fenna. Na 2 jaar in de AkCie te hebben gezeten, is ze nu klaar voor het echte werk. Deze fanatieke meid is ook nog eens heel sportief, sinds kort begonnen met survival. Naast haar herkenbare lach zal je haar ook regelmatig tegen komen met blauwe plekken (door de survival). Daarnaast is in een badpak door de regen fietsen voor haar de normaalste zaak van de wereld, ondanks dat ze maar maximaal 3 slokken alcohol in haar bloed heeft. Tot slot kun je bij Fenna altijd terecht voor een knuffel.

Marieke is al enige tijd student, eerst Bewegingswetenschappen en nu in het 2e jaar van Fysiotherapie. Na alle verslagen, opdrachten en een scriptie gaat ze als secretaris haar talent laten shinen in de mooiste mails, brieven en notulen. Ze weet wel hoe ze zich moet bewegen, zowel naar de sportschool als bij het uitgaan. En over talenten gesproken, Marieke krijgt het voor elkaar om zélfs met google maps het spoor bijster te raken. Gelukkig kan ze de deuren van Club1841 wel vinden, want daar is ze in het weekend vaak te vinden met haar vriendinnen.

De penningmeester van dit jaar is Frank Jesse. Deze (ondertussen) 5e-jaars student heeft afgelopen jaar al penningmeester ervaring opgedaan bij de RedaCie en gaat zijn Excel skills nu naar een hoger niveau tillen. Naast zijn opleiding is hij ook al 2 jaar actief bij de (on)officiële commissie, de FutCie. Na vorig jaar regelmatig het eigen doel te vinden, heeft hij dit jaar laten zien dat hij ook de goal van de tegenstander kan raken. Naast dat hij onder de plak zit, is hij in ieder geval niet vies van een drankje.

Eva zal dit jaar deel uitmaken van het kook-duo. Ze is nu 3e-jaars student en doet al 14 jaar aan hockey. Gezien het feit dat ze elke dag wel op stap wil, neemt ze toch haar verantwoordelijkheid en is ze onder andere oppasmama. Ondanks het richtingsgevoel van een goudvis, weet ze alle kledingwinkels wel te vinden. Eva kan je altijd wakker maken voor sushi, het liefst in combinatie met een drankje en een dansje. Het drankje gaat haar alleen niet zo goed af. Hier gaat komend jaar aan gewerkt worden.

Twan doet dit jaar voor het eerst een commissie binnen Fysiek en gaat de activiteiten van het kamp organiseren. Deze 19-jarige jongen komt uit Emmen maar woont tegenwoordig om de hoek bij de 3 Gezusters (na elk feestje dus kruipend naar huis). Zaterdag avonden moeten niet te gek want Twan staat elke zondag als verzorger op het veld bij GRC 1 (kruipen is hier geen optie). Gelukkig is daar zijn vriendin die hem in het gareel houdt, zodat Twan op zondag fit aan de zijlijn staat.

Fleur, onze 18-jarige Twentenaar is het groentje van de commissie. Ze zal dit jaar samen met Eva het eten gaan verzorgen. Naast haar studie volleybalt ze bij Donitas & Lutheria. Een sportief maar ook muzikaal talent. Ze weet aardig met een gitaar om te gaan en geen douche of autorit is veilig voor haar zangtalenten. Hoge of lage noten, ze raakt ze allemaal. Ook deze meid heeft een richtingsgevoel van een baksteen, hieruit wordt duidelijk dat de mannen de auto’s maar moeten besturen.

De enige echte veteraan van de groep is Tom. Twee jaar geleden zat hij in de ICie en na een jaar bestuur gedaan te hebben is hij weer terug op het oude vertrouwde nest. Hij gaat dit jaar samen met Twan de activiteiten organiseren. Naast dat Tom in de sportschool te vinden is, zit hij al voor zijn 3e seizoen bij de FutCie. Aangezien hij (net als Seif) regelmatig zijn danskwaliteiten toont, zal dit duo een dance battle nooit uit de weg gaan.

ICie '19-'20

Ruth de Ruiter (2016) Voorzitter
Tom Wolf (2016) Vicevoorzitter
Marieke de Haan (2017) Secretaris
Maarten Duin (2017) Penningmeester
Fleur Nijenhuis (2018) Actief lid

Onze partners