Introductiecommissie

ICie '18-'19

Seif Alidani (2017) Voorzitter
Fenna Louwsma (2016) Vice-voorzitter
Marieke de Haan (2017) Secretaris
Frank Jesse Ritsema (2014) Penningmeester
Eva Rijkens (2016) Actief lid
Twan van Duyn (2017) Actief lid
Fleur Benneker (2018) Actief lid
Tom Ykema (2015) Actief lid
IMG_9025_edit.jpg

Even de commissie voorstellen:


Om een commissie van 8 grote spelers bij elkaar te houden, zal er iemand aan het roer moeten staan. Mart komt hier in het spel: de voorzitter van dit jaar. Hij zal knopen doorhakken waar nodig en hij leidt de vergaderingen. Als uitlaatklep naast alle drukke vergaderingen, studiezaken enzovoorts, is hij regelmatig achter de draaitafels te vinden om een plaatje of twee te draaien als heuse diskjockey. Gerucht gaat dat dit gegronde redenen heeft (iets met dansmoves onder peil), maar kom daar vooral zelf eens achter tijdens de betere deuntjes!


Van de vele ouwe bokken die de commissie rijk is, zal Leroy de voorzitter ondersteunen dit jaar. Deze man is dit jaar namelijk vice-voorzitter, hij zal Mart helpen met de lastige beslissingen waar nodig of leert hem in zijn vrije tijd wat nieuwe dansmoves. Deze speler is er niet zomaar een, maar een heuse voetbalspeler. Kom hem vooral eens aanmoedigen wanneer hij en andere Fysiekers de futsal-vloer komen domineren!


Een andere veteraan in dit grotere geheel is Lisa. Vorig jaar zat zij ook in de ICie en heeft op kamp de maaltijden verzorgd. Dit verzorgen van maaltijden is ook buiten het  kamp goed op te merken: waar de rest strandt bij wraps of de welbekende pasta’s rood of pesto, flanst Lisa zonder een probleem een heerlijk drie gangen diner in elkaar! En over flansen gesproken, daar houdt het niet op. Komend jaar zal zij alle notulen, brieven en mails op de meest verzorgde manier in elkaar flansen, want de troon van de secretaris, zal die van haar zijn!


Net als -helaas- vele medestudenten zwemt Rianne niet bepaald in het geld. Om toch eens te ervaren hoe dat nu is, zal zij dit jaar de zetel van de penningmeester warm houden! Zwemmen in geld is de ene kant van Rianne, maar van het echte waterspektakel is zij ook niet vies. Mocht het gebeuren dat ze zat is van ín het water dobberen, dan kan ze er altijd nog uit komen om een stukje te peddelen in een roeiboot, want dat doet ze ook nog, bij Gyas. Verder is ze zeker te porren voor een potje stappen. Heb jij nou moeite haar te herkennen? Zoek het blauwe gezicht!


Demi, AKA de Deemster, is ook al zo’n ervaren Fysieker. Eerder in de MerCie en in de FeeCie, nu is zij te vinden in de ICie. Deze heuse Fries zal met haar goeie energie de commissie zeker verder helpen door op z’n minst haar uitgebreide inside information van FSV Fysiek. Er gaat een gerucht dat zij deze positieve aura put uit haar voorliefde voor augurken. Verder zal zij op kamp de activiteiten op introductiekamp verzorgen. Heb je eens zin in een goed verhaal? Begin eens over het volgende onderwerpen: knikkers, vrachtwagens of bleek.


Net als Leroy is ook Ruben een man van de balsporten. Ruben is regelmatig bij de Groene Uilen te vinden om een mooi balletje te werpen. Naast dit talent voor basketballen heeft Ruben helaas ook een klein talent voor te laat komen. Gelukkig is het bij Ruben nooit een gebrek aan creatieve smoezen! Deze creatieve geest zal hij dit jaar ook gebruiken om samen met Demi de activiteiten te verzorgen.


Seif is onze man van elastiek, ook wel de man of many talents. De talenten die de rest van de commissie bijvoorbeeld mist bij dansen, heeft onze Seif in overvloed gekregen. Naast zijn talent voor dansen heeft Seif ook verrassend veel talent en passie voor het organiseren van een mini-applaus. Ook al is Seif dan het “groentje” van de commissie, compenseren of bijspringen voor de rest zal geen enkel probleem worden! Seif zal een van de twee commissieleden zijn die de nodige energie zal leveren, namelijk als onderdeel van het Kook-duo.Brengt ons last but not least bij nog weer zo’n ouwe bok: Jouke. Samen met Demi voorzag hij Fysiek vorig jaar van kekke kleding, maar dit jaar zal hij samen met Seif het eten verzorgen! Net als Rianne is hij wel eens op Gyas te vinden. Verder zal hij in de ICie creativiteit leveren, op z’n minst in de vorm van een, tja, opvallend ‘vocabulaire. Benieuwd naar hoe dat uitpakt? Steek dat woordenboek onder de arm en klop eens bij hem aan!


Wil je contact opnemen met de ICie? Mail dan naar: icie@fsvfysiek.nl


Onze partners