Introductiecommissie

WhatsApp_Image_2020-11-25_at_10.21.23.jpeg

Heyhoi, wij zijn de ICie! Wij organiseren het introductiekamp voor alle nieuwe Fysiotherapie studenten. Dit jaar zijn we met 8 man sterk en zullen wij ervoor zorgen dat er een geweldig weekend georganiseerd wordt. Graag stellen wij ons hieronder even aan jullie voor! 


Hannah Kroes, Voorzitter

Hannah is komend jaar de voorzitter van de ICie. Deze jongedame heeft de touwtjes strak in handen. Dit mag ook wel! Wanneer de jongens tijdens de vergadering snel afdwalen is Hannah degene die ervoor zorgt dat de vergadering toch vlot verloopt. Daarnaast is Hannah bloed fanatiek bij het spelen van spelletjes en zingt ze graag mee met ‘Ik heb de hele nacht liggen dromen’ van Wolter Kroes. Wij vragen ons daarom ook nog steeds af of Hannah dan toch familie is van Wolter Kroes… To be continued.


Tom Wolf, Vice-voorzitter 

Tom heeft de eer om voor het tweede jaar op rij de functie van Vice-voorzitter te mogen vervullen, een serieuze taak natuurlijk. Wanneer Tom niet bezig is met afstuderen staat hij op de voetbalvelden of probeert hij zijn conditie op peil te houden door te gaan hardlopen. Voor een rondje door het Noorderplantsoen trekt hij zijn schoenen niet meer aan. Een halve marathon is zijn doel! Tom is minstens net zo fanatiek als Hannah met spelletjes spelen. Zou dit komen omdat hij niet tegen zijn verlies kan? 


Maarten Scheper, Penningmeester

Vorig jaar is Maarten vanwege zijn levenservaring penningmeester geweest van de StuCie. Iets wat hij dit jaar voortzet, maar dan binnen de ICie. Deze goedlachse jongen mag graag koken en komt dan ook vaak met de ideeën voor het avondeten. Tijdens vergaderingen is Maarten snel afgeleid. Helemaal als er leuke spullen binnen zijn handbereik liggen, elk voorwerp is onveilig met Maarten in de buurt. Ook wanneer het over gitaar spelen gaat is Maarten nog lang niet uitgepraat. Zal er na al dat oefenen op Guitar Hero dan eindelijk een real life concert plaatsvinden?


Lise Nijhoff, Secretaris 

Lise zit voor het tweede jaar in de ICie! Dit jaar is ze feut af en mag ze de taak van secretaris op zich nemen. Voor deze Overijsselse schone is dit totaal geen probleem. In het weekend werkt ze als leidinggevende bij de gele supermarkt en kan ze een aardig potje voetballen. Daarnaast is Lise altijd in voor gezelligheid en feestjes. Maar wees alert met wat je zegt, Lise onthoudt alles en zal dit verwerken in de notulen. Al vergeet ze deze nog wel eens op te slaan. 


Wouter de Leeuw, activiteiten

Wouter is het creatieve meesterbrein binnen de commissie. Deze vrolijke krullenbol schudt moeiteloos de meest leuke ideeën uit zijn mouw. Naast de ICie is onze Wouter ook actief binnen het lustrum bestuur. Wanneer wouter niet bezig is met FSV Fysiek, kun je Wouter in de sportschool vinden. Hij heeft zelfs zijn commissie-shirtje op de groei gekocht. Ook dit jaar is Wouter de man van de activiteiten. Waar hij vorig jaar nog op de eerste hulp belandde, hopen wij dat hij komend jaar heel blijft! 


Richard Prakken, activiteiten

Richard is de echte sportfanaat van de groep, met een Nederlands kampioenschap op zijn naam kan niemand van de ICie hier tegenop. Een uitblinker in het hardlopen, racefietsen, schaatsen en zwemmen. Moet hij wel op zijn fiets blijven zitten. Een biertje op zijn tijd vindt Richard ook zeker lekker, maar niet te veel want daar kan hij niet tegen. Na een commissie jaar in de CongresCie te hebben gezeten, draagt Richard dit jaar zijn steentje bij in de ICie. Als actief lid ontfermt Richard zich dit jaar over de activiteiten op het Introkamp, zal hij de nieuwe studenten sparen of wordt het een uitputtend trainingskamp? 


Sanne de Bruin, kook

Sanne is eerstejaars actief lid en mocht direct onderdeel zijn van de ICie. Dan heb je toch wel iets goed gedaan. Deze vrolijke dame is naast fysiotherapeut in spe ook pedagogisch medewerker, multifunctioneel dus. Sanne volleybalt graag, maar op de wandelgangen wordt er ook gespeculeerd dat Sanne een talent heeft voor buikdansen. Gaan wij ooit nog eens iets zien van dit verborgen talent?


Marijke Keuning, kook

Ook Marijke is eerstejaars actief lid en heeft het tot de ICie weten te schoppen. Marijke zei tijdens de eerste vergadering dat één van haar kwaliteiten het beoordelen van pizza’s was. Hierdoor was er geen twijfel mogelijk. Marijke moet in de kookploeg. Naast het beoordelen van pizza’s is Marijke goed in korfballen en skiën. Het woord feestje hoeft maar te vallen en Marijke is erbij, want gezelligheid kent geen tijd toch? 

Wil je contact op nemen met de ICie? Mail dan naar: ICie@fsvfysiek.nl

ICie '20-'21

Hannah Kroes (2018) Voorzitter
Tom Wolf (2016) Vicevoorzitter
Lise Nijhoff (2019) Secretaris
Maarten Scheper (2019) Penningmeester
Wouter de Leeuw (2019) Actief lid
Richard Prakken (2018) Actief lid
Sanne de Bruin (2019) Actief lid
Marijke Keuning (2018) Actief lid

Onze partners