Studiecommissie

Studie gerelateerde activiteiten; dat is wat de StuCie organiseert. Klinkt misschien suf en saai, maar het alles behalve dat! Hoe leuk is het als je activiteiten kan organiseren waaraan je studiegenoten deelnemen, en je daarbij ook wat leert? Leren tapen, lekker in de touwen hangen bij Redcord, met je studiegenoten je kennis opdoen in de snijzaal; twee vliegen in één klap!

Naast het organiseren van activiteiten is het natuurlijk ook belangrijk dat we het als commissie samen gezellig hebben. Een avondje vergaderen + samen een hapje eten of wat leuks doen is het ‘ritueel’ van vergaderen. Ohja, en wij zijn als commissie fan van TOETJES, dus dat mag zeker niet ontbreken aan een geslaagde (vergader)avond!

Rianka Hoeve:
Na al een jaar te hebben gefunctioneerd als actief lid van de StuCie, is ze inmiddels doorgegroeid tot de leider van het geheel. Door haar kennis van het afgelopen jaar en haar enthousiasme, wordt de ene na de andere activiteit er doorheen gejaagd. Ze is fanatiek, een bezige bij, sportief en daarnaast regelt ze ook alle extra dingetjes voor de StuCie. 
Vanuit haar twee gezellige kamers thuis zorgt ze dat alles goed verloopt naast haar drukke minor, passie voor zingen en andere bezigheden. Rianka kunnen wij absoluut niet missen als voorzitter van de StuCie!

Pauline van de Ven:
Onze nuchtere secretaris is een goede aanwinst voor onze commissie, ondanks dat ze de enige met een vaste relatie is. Naast dat ze erg goed is in hockeyen is ze ook fantastisch in multitasken. Deze meid kan namelijk gewoon notuleren en stiekem voetbal kijken tegelijk. Haar planning staat altijd boordevol met trainingen, studeren, feesten, commissiedingen, maar toch houdt ze altijd haar hoofd koel. 

Daniëlle Talen:

Deze vlotte meid is 10/10 keer te laat. Of het ligt aan het uit-elkaar-vallende fiets Freddy of haar secret date - waarvan ze ons braaf op de hoogte houdt - is nog de vraag. Ondanks dat is ze DE vrouw die gaat over de moneys. Na aangeschoven te zijn bij de vergadering gaat het ook al snel over food; Danielle en veel eten zijn onafscheidelijk. Ze mag hier dan ook graag over praten! Naast Freddy, haar date en de StuCie heeft ook Fabrizio (de knuffel-krokodil) een ware plek in haar leven waar ze trouw en plechtig haar zorg aan geeft. Voor al uw vragen betreft krokodillen verwijzen wij u door naar Danielle.

Selina Krista Done:
Als je iemand op hoge snelheid voorbij ziet racen, kan het maar zo zijn dat het de Sushigirl was! Deze sportieve atleet is onze grote trots vanuit het verre Letland. Naast dat deze fanatieke IPP'er veel op school te vinden is, zit ze 90% van de dag op de fiets. En wat doe je als je veel fietst; precies, je eigen vertrouwde fiets vanuit Letland laten overvliegen/ overkomen! Je zou het niet denken maar dit is goedkoper dan een Groningse barrel op de kop tikken. Ga daarom nooit met haar de strijd aan voor een fietsrace want die verlies je gegarandeerd!

Simone Alberda:
Onze Simone komt iedere week uit Assen over om haar steentje bij te dragen in de commissie. Door haar werkervaring bij de slager en als ijsverkoper is ze goed in het contact met iedereen en door goed te luisteren komt ze met die ideeën waar wij nooit aan zouden denken. Als je nu denkt, dit zijn alle kwaliteiten, dan heb je het mis. Ze is namelijk ook nog eens hartstikke sportief! Waar wij binnen blijven met regen en harde wind, stapt Simone naar buiten om te gaan hardlopen in de bossen. Naast haar deelname aan 'run' evenementen, is ze ook nog actief met bootcamp. Al met al een super aanwinst voor de StuCie!

Anke Mulder: 
De oma van de groep is Anke en dat is niet erg, want ze is heel wijs. Ze kan goed luisteren en alles wat ze in de afgelopen 5 jaar heeft geleerd op de studie met ons delen. Naast actief lid bij Fysiek, is ze ook actief bij Gyas. Wanneer ze geen zin heeft om in de kou in een bootje te zitten spint ze er lustig op los bij Tandje Hoger. Toch houden we van onze enige echte Groninger. 


Wil je contact op nemen met de StuCie? Mail dan naar: stucie@fsvfysiek.nl

StuCie '19-'20

Gosse van Solt (2018) Voorzitter
Hannah Kroes (2018) Secretaris
Maarten Scheper (2019) Penningmeester
Caspar Abadom (2018) Actief lid
Kim van der Peijl (2019) Actief lid

Onze partners