Studiecommissie

StuCie '18-'19

Rianka Hoeve (2015) Voorzitter
Pauline van de Ven (2017) Secretaris
Aletta Daniëlle Talen (2017) Penningmeester
Selina Krista Done (2018) Actief lid
Anke Mulder (2014) Actief lid
Simone Alberda (2017) Actief lid
Commissie_foto_StuCie.jpeg

Hieronder worden de commissieleden voorgesteld.​

Sophie:

Sophie is 20 jaar, zit in haar derde jaar en is helaas geen vrijgezel. Ze is begonnen als actief lid en is inmiddels gegroeid tot de moeder van de StuCie, ook wel voorzitter te noemen. Hiernaast is Sophie ook onze chefkok, groots alcoholist en tevens ook trotse eigenaar van de tijgerpunten beker. Desondanks gaat Sophie ervoor zorgen dat alle activiteiten van de StuCie dit jaar op rolletjes zullen verlopen! 

Rianka:

Na deze meid al vaak gezien te hebben achter de brood afdeling bij de Jumbo, zijn wij blij om haar nu eindelijk aan onze commissie toe te mogen voegen. Door het schaarse gezwaai naar Rianka als zij aan het werk is, vragen wij jullie bij deze altijd even subtiel naar haar te zwaaien als jullie in de buurt zijn. Deze 20 jarige leuke en lieve meid kun je wakker maken om samen, gezellig bij kaarslicht te staren naar een vissenkom met een goudvis erin, met dopogen. 

Danielle:

De wildste chick die wij dit jaar aangenomen hebben bij de commissie. We hebben hier even over na moeten denken, maar wie kan een chubby fitgirl op steps in de sportschool nou weerstaan?! Wij niet.. 

Naast het feit dat Danielle onze toetjeskoningin is, en het dan dus ook niet waardeert als Celine weer eens een Mona pudding op tafel zet, is zij ook de baas over onze moneys. 

Celine:

Naast een parttime baan als dansmarieke van de carnaval, voldoet Celine ook nog aan de functie secretaris. Waar je Celine niet blij mee kan maken is sompig fruit. Voor de uitleg: blikfruit. Deze 20-jarige meid houdt van voetbal maar vooral de 3e helft wordt gewaardeerd. Naast een groots fan te zijn van kinderen voor kinderen kijkt mevrouw ook graag vlogs van K3 als studieontwijkend gedrag. Verder is ze wel leuk hoor...

Veerle:  

Ons kerstkind Veerle is 20 jaar oud en haar lievelingskleur is rood (al is haar kamer blauw). Hobby’s heeft ze niet maar ze staat wel vaak in de keuken om cake of taart te bakken, hier gaan wij als StuCie zijnde sowieso maximaal gebruik van maken. Veerle is een vrolijke bezige bij, naast actief lid bij de StuCie is ze ook voorzitter bij het studentenpanel en is ze sportverzorger bij een voetbalteam in Bedum.


Wil je contact op nemen met de StuCie? Mail dan naar: stucie@fsvfysiek.nl

Onze partners