Studiecommissie

284728bb-3718-4c6f-9888-b3bcf61b6d6d.jpg
StuCie '23-'24

Hey! Wij zijn de StuCie, de studie gerelateerde commissie. Onze taak hierbij is om cursussen te geven, zoals een typecursus, anatomie opfriscursus, sportmassage cursus en ook regelen wij activiteiten zoals naar de snijzaal gaan. Daarnaast organiseren wij ook de binnenlandse reis! Het is zeker niet zo saai als het klinkt, het is een erg actieve commissie waarbij je het hele jaar door dingetjes te doen hebt. Nu de commissie is voorgesteld stellen wij onszelf ook even kort voor.

Shenna:
Shenna is onze nieuwste aanwinst, ze is de secretaris van de StuCie. Zij notuleert als de beste en probeert orde te houden tijdens de vergaderingen, hoewel Senn haar dit niet makkelijk maakt. Shenna is nieuw bij Fysiek maar ze begrijpt al snel hoe alles werkt, ze is gelukkig ook niet bang voor een biertje en je kan haar snel in de stad vinden.

Senn:
Zoals gezegd vindt Senn het moeilijk om zijn focus te behouden op de vergaderingen, hij is er voor het bier. Nu hij ook een functie als Penningmeester heeft gekregen moet hij toch wel even wat doen. Als hij dan toch even oplet tijdens de vergaderingen is het zeker een goede commissiegenoot, zeker de sfeerbrenger. Senn is niet bang voor bier en trekt ons zeker allemaal de stad in, ‘morgen een tentamen’ is geen excuus als het aan Senn ligt.

Guydeon:
Guydéon is een ervaren Fysieker maar helaas is hij ook zeker wat ouder geworden, stage lopen enzo… gelukkig is hij nog wel over te halen om naar de stad te gaan en soms nog net de laatste trein terug naar Ljouwert te pakken. Guydeon let gelukkig wel wat meer op tijdens de vergaderingen wat Shenna en Tooske kunnen waarderen. Als mede-Penningmeester moet hij ook wel even goed opletten, want hoe zat het nou met die begroting?

Tooske:
Vo’oske is de voorzitter van de commissie, ze heeft haar taken ook altijd op een rijtje en haalt nooit data door elkaar (wanneer was die binnenlandse reis?). Ohja, ook wel Vega-vo genoemd want ze is de enige vegetariër, tot Senn zijn ergernis. Verder is Tooske al een beetje ervaren bij Fysiek en slaat ze een biertje nooit af, maar ze is nog wel wat nieuw in de stad; gelukkig weet ze wel altijd de hoek te vinden.

StuCie '23-'24

Tooske de Bloois (2021) Voorzitter
Shenna Sharida Waaijerink (2023) Secretaris
Guydeon Boomsma (2020) Penningmeester
Senn Boersma (2022) Penningmeester

Onze sponsoren