Studiecommissie

Afbeelding1.png

Oh oh intro

Dit zooitje ongeregeld van 6 jongvolwassen studerende mensenkinderen vormt samen de StuCie. Zij organiseren de meest bloedstollende, wijsheid-bevorderende activiteiten, die een aanwinst zijn voor de kennis van Fysiotherapeuten in spé. Van de bloedstollende online studie quiz tot een bloederig hart bij de dissectie, en voor alles daartussen kun je bij de StuCie terecht. Soms nuchter, maar meestal niet helemaal. 


Helena (voorzitter)

Is de nuchtere voorzitter en moeder van de groep, die op haar manier alles 2000 tot 3000 keer checkt (net als mama). Met haar levenservaring weet ze de groep goed in toom te houden, zodat deze losbandige groep veilig verder kan spelen. Aan het riet-atten kan soms nog wat geoefend worden. Kort samengevat: Helena houdt de glazen vol en heeft met iedereen het beste voor. 


Melanie (secretaris) 

De Annie M.G. Schmidt en oma van de StuCie, die haar schrijf stukjes altijd paraat heeft en haar schrijfpen nooit laat rusten. Je moet wel uitkijken, want ze mept je zo neer met haar Jiu jitsu technieken. Als secretaris zijn haar notulen altijd netjes en scherp geformuleerd: een genot om te lezen. Elke week een nieuw hoofdstuk vol met haar creatieve fantasie, samengevat in de notulen. 


Kim (penningmeester)

Deze iets wat sarcastische, tevens niet al te serieuze, toch zeer enthousiaste en creatieve penningmeester, heet Kim. Kenmerkend voor Kim is, dat haar concentratie level bij iedere vergadering op level 5 staat. Soms denkt zij iets te ver out of the box: zij neemt deze box helemaal mee naar de ruimte. Kortom, meer out of de box kan het niet: dit is handig in deze tijden waar creativiteit een schaars goed is. 


Jelte (actief lid)

Dit is onze sportieve, niet al te serieuze actieve lid Jelte, niet te verwarren met Kelte. Hij is creatief en heeft mooi haar. Altijd in voor een riet-atje als hij te laat is: een man van het woord. Als het gaat om Mario Kart, dan is hij naar eigen zeggen de “kampioen” en dan is hij ineens wel op tijd. Verder is hij altijd behulpzaam en is geen uitdaging te gek voor hem.


Hugo (actief lid)

Hij is misschien wel de alcoholist van de groep, maar hij is altijd actief en altijd enthousiast, oftewel een genot om erbij te hebben. Aan zijn inzet ligt het niet. Als een enthousiaste labrador denkt hij altijd mee met de problemen die de StuCie tegenkomt. Naast alcoholist is hij misschien wel de motor van de groep te noemen (een motor die op alcohol loopt). Onze rots in de branding! 


Kelte (actief lid)

Is naast de bodyguard ook de nieuwste van de groep. Deze ADHD'er kan een van de stilste personen ooit zijn, maar als het over nerd spul gaat, kan hij tot het eind van de wereld doorpraten. Met zijn zwarte band heeft hij eindeloze manieren om je klein te maken. De Billy Mays van het noorden kan een frisbee verkopen aan een man zonder armen. Wil je contact op nemen met de StuCie? Mail dan naar: StuCie@fsvfysiek.nl

StuCie '20-'21

Helena van den Bos (2019) Voorzitter
Melanie van der Vlies (2019) Secretaris
Kim van der Peijl (2019) Penningmeester
Jelte van Gasteren (2019) Actief lid
Hugo Wiegerinck (2019) Actief lid
Kelte van der Veen (2020) Actief lid

Onze sponsoren