Studiecommissie

Studie gerelateerde activiteiten; dat is wat de StuCie organiseert. Klinkt misschien suf en saai, maar het alles behalve dat! Hoe leuk is het als je activiteiten kan organiseren waaraan je studiegenoten deelnemen, en je daarbij ook wat leert? Leren tapen, lekker in de touwen hangen bij Redcord, met je studiegenoten je kennis opdoen in de snijzaal; twee vliegen in één klap!

Naast het organiseren van activiteiten is het natuurlijk ook belangrijk dat we het als commissie samen gezellig hebben. Een avondje vergaderen + samen een hapje eten of wat leuks doen is het ‘ritueel’ van vergaderen. 

Gosse van Solt
Gosse is de voorzitter van de commissie. Naast zijn serieuze taak is hij ook een zekere sfeermaker in de groep en kan hij zich lekker laten gaan onder genot van een hoop drankjes. 

Hannah Kroes
Hannah is onze pro-actieve moeder, die de touwtjes in handen houdt. Binnen de commissie heeft ze een functie als een secretaris. Daarnaast is ze zeker niet vies van een drankje en een dansje. 

Maarten Scheper               
Onze oude vriend uit Leiden is een gezellige jongen met altijd grapjes paraat. Hij is vanwege zijn levenservaring onze penningmeester, want met leeftijd komt wijsheid. Al verdwijnt die wijsheid na een paar drankjes in de stad.   

Kim Peijl                              
Onze nuchtere heldin fietst heel wat af in de week om optimaal te functioneren binnen de commissie. Als eerste jaars actief lid ondersteunt ze ons allemaal en is ze onze nuchtere stem in wazige tijden. 

Caspar Abadom                
Caspar is onze energieke jongste. Met geen enkel rimpeltje en een vrolijke stemming brengt hij evenwicht in de commissie en bij de gezellige avondjes uit. 

Wil je contact op nemen met de StuCie? Mail dan naar: stucie@fsvfysiek.nl

StuCie '19-'20

Gosse van Solt (2018) Voorzitter
Hannah Kroes (2018) Secretaris
Maarten Scheper (2019) Penningmeester
Caspar Abadom (2018) Actief lid
Kim van der Peijl (2019) Actief lid

Onze partners