Wintersport

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Organisator
VakanCie '18 - '19
Vanaf
16 feb. 2019 09:00:00
Tot
24 feb. 2019 10:00:00
Locatie
Risoul

Wintersport

In de voorjaarsvakantie is het dan zo ver: de langverwachte wintersport van FSV Fysiek! Heb jij zin om een week lang samen met andere fysiotherapie studenten te genieten in de buitenlucht en lekker sportief bezig te zijn? Vind je het leuk om een feestje te vieren en een hele boel nieuwe mensen te leren kennen? Ga dan dit jaar mee met de wintersportvakantie.
We gaan dit jaar naar Risoul, een populair skigebied onder studenten. Uitgestrekte pistes en een heerlijke plek om na het skiën los te gaan bij de après-ski! Voor 419 euro heb je een heen- en terugreis naar Risoul, 7 overnachtingen in een mooi appartement met een 6-daagse skipas. En voor de echte die hards kan je daar een 7-daagse skipas van maken. We overnachten in Résidence Cassiopée, gelegen aan de piste en boven de après-ski. Rollend naar huis kan dus deze dagen zeker.
Verder is er in het gebied een funpark, dus voor ervaren skiërs en snowboarders geen gebrek. Er is zelfs een super-halfpipe voor diegene die het aandurven. Met een totaal van 185 km aan piste zijn er zonder twijfel genoeg geschikte afdaling voor elk niveau.

Dus als jij deze onvergetelijke skivakantie niet wilt missen zorg dan dat je je inschrijft voor de reis. De inschrijving is geopend en voor de early birds (10) zal er een klein extraatje zijn. Twijfel dus niet en dan zien we je 16 februari!

Voor vragen kun je altijd mailen naar: VakanCie@fsvfysiek.nl

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze partners