Fysiek's Vertrouwenscontactpersoon

WhatsApp_Image_2023-12-14_at_12.53.50.jpeg
Rina Spriensma - Fysiek's vertrouwenscontactpersoon

Rina Spriensma is Fysiek's vertrouwenscontactpersoon. Ze is aangesteld door het vijftiende bestuur van de vereniging. 

Heb je vragen of zit je ergens mee? 

Wil je iemand die naar je luistert, een vertrouwelijk, veilig contact en een eerlijke mening, dan staat Rina altijd voor je klaar. 

Stuur een e-mail naar rinaspriensma@hotmail.nl

Ik ben er voor jou!


Hé lieve Fysiekers!

Ik ben Rina, 24 jaar, en alweer vijfdejaars student. Gelukkig ben ik nu eindelijk bezig met het afstuderen tot fysiotherapeut! In mijn vrije tijd zing ik in een band en hou ik er van om veel tijd met vrienden en familie door te brengen. 
Tijdens mijn studie ben ik een paar jaar actief geweest bij Fysiek. Een jaar als secretaris van de RedaCie en daarna als secretaris van het bestuur ’21-’22. Hier heb ik echt intens van genoten en superveel van geleerd! Tijdens mijn bestuursjaar was ik vertrouwenspersoon en konden leden van Fysiek anoniem bij mij terecht met vragen en eventuele problematiek. Ik heb hier destijds ook een aantal cursussen voor gevolgd. Het studiejaar daarna was ik jaarbuddy voor de vierdejaars fysiostudenten. 
Vanaf dit moment zal ik, naast de al bestaande jaarbuddy’s, vertrouwenspersoon zijn binnen de vereniging. Doordat ik niet meer zo actief ben binnen Fysiek en bijna afstudeer, sta ik op het moment iets meer buiten de vereniging. Toch ken ik door mijn bestuursjaar de structuur en cultuur van Fysiek door en door. Hierdoor kan ik een neutraal aanspreekpunt zijn, wat het voor jou hopelijk makkelijker maakt om contact op te zoeken wanneer je ergens mee zit. Mijn doel is om jou zo goed mogelijk te ondersteunen en een luisterend oor te bieden, of je nu te maken hebt met grote of kleine uitdagingen. Voel je vrij om contact met me op te nemen, ik sta klaar om te helpen!

Liefs,
Rina

Onze sponsoren