Bestuur 23/24

IMG_5213_2.JPG
v.l.n.r Isa Koene | Noor Wieringa | Sophie Heitmann | Friso Sterrenburg | Linde Venema
Unknown-2.jpeg
Sophie Heitmann


Hallo en Guten Tag iedereen! 


Ik ben Sophie Heitmann en ik ben blij te kunnen zeggen dat ik de voorzitter van het 15e bestuur van FSV Fysiek voor het komend jaar zal zijn. Ruim drie jaar geleden verhuisde ik voor mijn studie van de stad Bielefeld in het noordwesten van Duitsland naar het mooie Groningen. Ik ben halsoverkop verliefd geworden op het leven hier en voel me erg thuis. 

Ik heb altijd graag veel mensen om me heen, dus ik breng veel van mijn vrije tijd door met vrienden. Verder ga ik graag naar de sportschool of hardloop ik door het Noorderplatsoen, lees een goed boek aan de gracht of wandel ik over de Vismarkt op zoek naar een verse stroopwafel. Ik hou ook altijd van een goed feest of rave, dus het is heel goed mogelijk om me dansend op het een of ander evenement aan te treffen. 

Als voorzitter zal ik er volgend jaar samen met mijn vier andere leuke bestuursleden voor zorgen dat de vereniging goed draait. In het bijzonder ben ik er ook verantwoordelijk voor dat ons beleid wordt bewaakt en uitgevoerd en dat ik altijd een goede overzicht bijhoud.  

Ik ben ontzettend enthousiast en kijk uit naar de tijd die voor me ligt! We gaan er met z'n allen een prachtig, spannend en leuk jaar van maken en onze mooie vereniging laten stralen. 

Fijn dat je bij ons bent! 
Liefs,

Sophie Heitmann

voorzitter@fsvfysiek.nl

Unknown-3.jpeg
Noor Wieringa


Hoi allemaal!

Ik ben Noor en ik ben Secretaris van FSV Fysiek. Ik kom oorspronkelijk uit het prachtige Zwolle, maar ik ben blij dat ik Groningen al twee jaar lang mijn thuis mag noemen.


In mijn vrije tijd roei ik af en toe en vind ik het leuk om gezellige dingen te ondernemen met vrienden (vaak onder het genot van een lekker drankje). 


Als secretaris zal ik komend jaar bezig zijn met veel administratieve dingen en zal ik bijvoorbeeld al jullie e-mails beantwoorden. 


Ik kijk uit naar een geweldig jaar bij FSV Fysiek en hoop jullie allemaal te ontmoeten en samen te werken aan deze mooie vereniging. 

Groetjes,
Noor

secretaris@fsvfysiek.nl

Unknown-5.jpeg
Friso Sterrenburg


Hoi allemaal,


Ik stel me graag aan jullie voor. Mijn naam is Friso Sterrenburg en in het komende jaar zal ik de rol van penningmeester binnen het bestuur op me nemen. 


In mijn vrije tijd ben ik een echte sportliefhebber, met een speciale voorliefde voor voetbal. Ik ben trots lid van de prachtige club "The Knickerbockers" in Groningen. Maar, ik ben ook altijd in voor een potje padel of andere sportieve uitdagingen. Daarnaast geniet ik van momenten van gezelligheid. Of het nu in de stad is met een goed glas bier in mijn hand, of op een andere manier, ik houd van het sociale contact.


Tot slot kijk ik enorm uit naar het komende jaar, waarin we ongetwijfeld samen een geweldige tijd zullen beleven. Samen met jullie ben ik vastbesloten om onze vereniging naar nieuwe hoogten te brengen.

Groetjes, 

Friso

penningmeester@fsvfysiek.nl

Unknown-6.jpeg
Isa Koene


Hoi allemaal, 


Ik ben Isa en ik zal dit jaar intern coördinator zijn binnen het bestuur van Fysiek. Voordat ik naar het hoge noorden verhuisde, heb ik altijd met veel plezier in de Noordoostpolder gewoond, maar op dit moment ben ik helemaal op mijn plek in Groningen!

In mijn vrije tijd vind ik het leuk en belangrijk om veel tijd met vrienden door te brengen. Je zult mij daarom ook met regelmaat vinden in de stad of op een goed festival. Ook vind ik het leuk om te koken en een spelletje te doen. Daarnaast probeer ik zo en af toe ook nog te sporten bij de ACLO.

Als intern coördinator sta ik nauw in contact met alle commissies en zorg ik ervoor dat alles binnen Fysiek zo soepel mogelijk verloopt. 

Met veel enthousiasme kijk ik uit naar dit jaar, waarin ik hoop samen met alle leden nog meer 'fysiek herinneringen' te maken!

Groetjes, 

Isa

intern@fsvfysiek.nl

Unknown-4.jpeg
Linde Venema


Hi allemaal,

Ik ben Linde Venema en het is me een eer jullie te mogen vertellen dat ik komend jaar Extern Coördinator van FSV Fysiek zal zijn!

Ik hou ervan om te hockeyen of een rondje hard te lopen, koken, lezen of even te chillen met wat vrienden (met of zonder drankje;))

Als Extern Coördinator hou ik me bezig met het contact met de partners van FSV Fysiek. Alle contracten regelen enzo. Een leuke taak omdat ik veel nieuwe mensen zal ontmoeten, iets wat ik altijd erg leuk vind! 
Ik kijk erg uit naar komend jaar en ben blij met het team wat om me heen zal staan!

Groetjes, 

Linde
extern@fsvfysiek.nl

Bestuur 2023-2024

Sophie Heitmann (2021) Voorzitter
Noor Wieringa (2020) Secretaris
Friso Sterrenburg (2021) Penningmeester
Isa Koene (2020) Intern Coördinator
Linde Venema (2020) Extern Coördinator

Onze sponsoren