Merchandisecommissie

ab15a853-22bf-48ca-9741-c69dec794280.JPG

Hoi en welkom bij de MerCie!!

Zoals elk jaar zorgen wij ervoor dat iedereen er weer helemaal top kan bijlopen in de Fysiek merchandise. Ons doel voor dit jaar is om in ieder geval een nieuw product te ontwikkelen en wij willen de MerCie meer promoten. Dit zodat de MerCie meer naamsbekendheid krijgt en meer studenten Fysiotherapie in de Fysiek merchandise rondlopen! Hiervoor hebben we natuurlijk wel een aantal mensen nodig, dus daarom een voorstelrondje!!


Eline Bijlsma – Voorzitter
Eline is dit jaar voorzitter van de MerCie!! Na veel twijfels (na een druk jaar als voorzitter van het bestuur) heeft ze er toch voor gekozen om het voorzitterschap weer op zich te nemen. Al deze kennis van Eline is dan ook van harte welkom in de commissie en dus zit dit wel goed. Tijdens de gezellige uren van de vergadering weet zij altijd de club weer tot focus te brengen (wat soms wel eens lastig is). Maar ‘helaas’ kan Eline zelf ook wel eens afdwalen en komen de leuke verhalen boven tafel...


Joëlle Ruiter – Penningmeester
Dan onze enige echte penny van dit jaar: Joëlle (ook wel Joel). Deze prachtige dame heeft altijd zin in de commissieavond en in een feestje. Wat dan ook regelmatig wordt gecombineerd bij de MerCie. Joëlle doet het hartstikke goed op de opleiding en heeft dan ook makkelijk haar propedeuse in 1 jaar gehaald! Maar als wij tijdens de vergadering aankomen bij de juicy verhalen van deze week, komt de aap uit de mouw en blijkt Joëlle niet voor niets zin te hebben in een feestje!! Al met al een echte aanwinst voor de commissie!!


Maaike Keddeman – Secretaris 
Natuurlijk hebben wij ook een sexytaris in de commissie die ook eer doet aan haar naam. Onze lieve Maaike. Zij gaat natuurlijk ook altijd mee tijdens de gecombineerde avonden commissie met de stad, want ze is altijd in voor een feestje. Ze zit in het tweede jaar van de opleiding en heeft haar propedeuse binnengehaald in met niet al te veel moeite. Ook komt Maaike niks tekort en komt er altijd wel een verhaal boven tafel drijven tijdens het vergaderen. Een goed georganiseerde, spontane meid die goed past in de MerCie.


Mandy Terpstra – Actief lid
Dan onze schattige blonde krullenbol!! Wat ziet deze meid er toch onschuldig uit. Mandy is de 1e eerstejaars van onze commissie en dol op korfbal. Maar helaas moet ze binnenkort onder het mes voor haar knie en zal ze het korfballen even moeten laten voor wat het is.

Maar... Mandy is niet zo schattig en onschuldig als ze lijkt. Want wanneer we aan het vergaderen zijn komt ze helemaal los en blijkt ze heel anders in elkaar te zitten. Hierbij komen dan ook alle sappige verhalen naar boven... Wat wij natuurlijk helemaal niet erg vinden!!


Jorn Lucas – Actief lid
Net als Mandy is Jorn eerstejaars Fysiotherapie en direct bij een commissie gegaan. Deze goedlachse jongen is altijd in voor leuke avonden! Dat merkten we al tijdens de 2e keer samen vergaderen... Jorn zorgt altijd voor de humor tijdens het vergaderen, maar kan ook heel serieus zijn en goed luisteren naar wat iedereen te zeggen heeft. Daarnaast heeft deze jongeman een specialiteit! Hij zegt namelijk dat hij heel goed spaghetti carbonara kan maken. Deze hebben we alleen nog nooit mogen proeven, dus Jorn... Wanneer ga jij deze eens voor ons maken?  


Jorick Sietsema – Actief lid
Last but not least, Jorick!! Ook eerstejaars en komt dus voor het eerst bij Fysiek kijken. Deze creatieve jongen kunnen wij wel gebruiken in de commissie. Hij kwam namelijk de 2e keer vergaderen al met prototypes voor nieuwe producten! Maar naast zijn creativiteit kan Jorick ook wel eens heel onhandig zijn. Zien jullie de pleister op zijn hoofd op onze commissiefoto? Dit zegt genoeg...

MerCie '19-'20

Eline Bijlsma (2016) Voorzitter
Maaike Keddeman (2018) Secretaris
Joëlle Ruiter (2018) Penningmeester
Jorick Sietsema (2019) Actief lid
Jorn Lucas (2019) Actief lid
Mandy Terpstra (2019) Actief lid

Onze partners