Merchandisecommissie

WhatsApp_Image_2021-02-18_at_11.54.40.jpeg

Malou
Meet our fanatieke en enthousiaste voorzitster Malou. Ze is nieuw in het commissieleven maar dat valt er totaal niet aan af te zien. Door haar passie voor het ontwerpen van kleding en goodies en haar oneindige creativiteit zorgt zij dat de leukste ideeën tot stand komen en het tempo er flink in zit! Door Malou haar energie zorgt ze ervoor dat niemand stil zit. Malou is een hele gezellige meid en zorgt ze ervoor dat het niet altijd te serieus is. Hierdoor is er altijd een leuke sfeer en zorgt ze ervoor iedereen zich fijn voelt.

Daan
De penningmeester van het stel. Na een jaar in de VakanCie en AkCie te hebben gezeten was het tijd voor wat anders. Ondanks dat Daan niet altijd even goed op de hoogte is van de nieuwste fashion trends, is hij geweldig voor achter de schermen en zorgt dat er nooit iets fout gaat bij de bestellingen. Ook Daan is niet op zijn mondje gevallen en geeft zijn mening ongeacht wat anderen daarvan zullen vinden klaar! En ja, over de gekke verhalen van het weekend moet je hem zelf maar vragen. Ongetwijfeld heeft hij wel iets leuks te vertellen. Ondanks we dat we Daan ondertussen al aardig goed kennen zijn we soms toch nog verbaast met wat voor wilde verhalen deze man nu weer aan komt zetten!

Sofie
Als secretaris van het bestuur ‘19/‘20 is er al enige ervaring met het schrijven van verhalen. Ze zorgt er dan ook voor dat zelfs de saaiste verhalen bijzonder leuk op papier komen te staan! Laat staan wat ze voor moois maakt van de gekste verhalen. Verder zit Sofie nooit stil aangezien ze altijd meer dan twee baantjes heeft. En het dan ook nog eens voor elkaar krijgen dat het leuke baantjes zijn. Hoe ze dat voor elkaar krijgt? Vraag het haar!

Janniek
Ook Janniek is nieuw in het commissieleven. Ze besloot na haar eerste jaar toch maar actief lid te worden en heeft zeker geen spijt van deze keuze. Janniek komt op het eerste oog over als een heel schattig meisje. Dit is ze ook zeker. Maar als ze de verhalen van afgelopen week verteld val je achterover van je stoel. Ook zij is een geweldige aanwinst voor de commissie!

Rik
Met zijn ervaring in het ontwerpen van sportkleding hebben we ontzettend veel aan Rik. Hij heeft zijn mening altijd paraat en kan deze goed onderbouwen. Ook op gebied van gezelligheid komt Rik absoluut niet tekort. Wanneer je een spelletje met hem doet heeft Rik dit na 3 minuten al door en is zelfs al zo ver dat hij nieuwe regels bedenkt die het spel nog leuker maken! Één ding is een feit. Nodig je Rik uit, dan wordt het gezellig.

Camilla
Ook Camilla is nieuw in het commissieleven. Na enige twijfel is ze toch bij een commissie gegaan. En wat vindt ze het leuk! Betreft kleding en uiterlijk weet Camilla als de beste wat leuk is en mooi staat. Verder wil ze voor geen goud de vergadering missen en is ze dus nooit afwezig. Een ander dingetje is dat ze een zwak lijkt te hebben voor de collega’s van haar werk. Ook hier komen altijd leuke verhalen vanaf. Onderschat deze dame niet want ervaring in beerpong bouwt ze op, op haar mooie stekkie in Groningen!


Wil je contact op nemen met de MerCie? Mail dan naar: MerCie@fsvfysiek.nl

MerCie '20-'21

Malou Haveman (2018) Voorzitter
Sofie Schippers (2016) Actief lid
Daan Goorhuis (2018) Penningmeester
Rik Makkes (2019) Actief lid
Camilla Zwart (2020) Actief lid
Janniek de Jong (2019) Secretaris

Onze partners