Merchandisecommissie

MerCie_22-23_foto_site.JPG

Jildou (voorzitter):

Last but not least hebben we onze voorzitter van dit jaar, Jildou. Vorig jaar maakte Jildou deel uit van de iCie en heeft zo'n geslaagd jaar gehad dat ook zij nog een jaartje de vruchten wilde plukken van deze geweldige studievereniging. Deze doorgewinterde fysieker is voor het derde jaar weer van alle markten thuis en kan hiermee de commissie dragen met haar uitgebreide kennis. Helaas zet Jildou de MerCie nog niet zo goed op de kaart, want tot op heden is ze mevrouw Rattentaxi. Ondanks deze naaistreken waarderen we Jildou wel en op de momenten dat ze er is, trekt ze tenminste wel haar bakken (ten opzichte van Giel en Tessa). Mocht je dit zeldzame fenomeen toch een keer aanschouwen, zorg er dan voor dat je haar dronken voert.

Tessa (secretaris):

Deze fanatieke volleybalster is dit jaar de secretaris van de MerCie. Tessa is afgelopen jaar mee geweest met de wintersport en sindsdien niet meer weg te slaan bij Fysiek. Tessa zit in het derde jaar van de opleiding en ook nog eens bij Davey in de klas, wat gezellig! Wat minder gezellig is, is dat ze volleybal zo leuk vindt dat ze er wekelijks tussenuit knijpt. Wanneer Tessa er wel is, is deelt ze haar typkunsten met de commissie en inventariseert ze graag alle juice die besproken wordt binnen de 15 minuten. Mocht ze nog een keer langer blijven dan staat haar een heerlijke fles rood te wachten.

Giel (penny):

Giel de la tourette is onze blonde stuiterbal en is ook graag erg actief bij Fysiek. Hij zit nu in zijn 2e jaar van de opleiding en is daarnaast ook nog mentorpapa van klas 1IJ. Hij heeft dit jaar de rol als penningmeester op zich genomen, alleen hij laat nu al blijken dat Davey deze rol beter opnieuw op zich had kunnen nemen. Verder werkt Giel graag in de ijssalon in Enschede, waar hij regelmatig ijs van mee terug neemt. Dit stelt Jildou erg op prijs, maar zeg nou zelf, wie niet?! Verder vindt Giel het studentenleven allemaal erg leuk en is daarom ook zeker met regelmaat in de stad te vinden. 

Davey (actief lid): 

Deze hoogbejaarde bodybuilder is 3e jaars student en voor het 2e jaar actief bij Fysiek. Omdat hij de StuCie vorig jaar zo ontzettend leuk vond heeft hij besloten dat het tijd werd om zijn creativiteit onder de loep te nemen. Hier kan hij nog niet helemaal zijn ei in kwijt, dus tot die tijd sleutelt hij aan zijn professie als chefkok om de rest van de commissie tevreden te houden. Verder vind Davey het erg leuk om naast deze hobby's ook de stad in te gaan. Vaak wil hij er echter niks van weten, maar met een paar lekkere pilsjes verdwijnt zijn ruggengraat als sneeuw voor de zon. Als je hem ooit tegen komt, vraag hem dan vooral naar een paar willekeurige feitjes. Dan lult hij je graag de oren van de kop.

Tooske (actief lid):

Tooske is onze nieuwste aanwinst binnen onze commissie, maar is ons van erg veel waarde want Tooske heeft haar eigen ontwerpbedrijfje genaamd CustomToos waar ze graag haar energie in steekt. Nu alleen nog de vraag of ze ons ook wil helpen, maar dat komt vast wel goed. Ze luistert in ieder geval wel naar wat er van haar gevraagd wordt en is daarbij ook zeker geen kleine speler (ten opzichte van Giel en Tessa). Verder is dit Tooske haar 2e jaar en is ze op eigen houtje bij Fysiek gekomen. We hopen dat Tooske de MerCie ook goed in de stad kan representeren, maar waarom zou anders haar bijnaam TanteToos zijn?! Gek genoeg is ze nog nooit op stap geweest (HOE DAN), dus ook wij weten niet hoe zij aan deze bijnaam is gekomen.


Wil je contact op nemen met de MerCie? Mail dan naar: MerCie@fsvfysiek.nl

MerCie '22-'23

Jildou de Boer (2020) Voorzitter
Tessa Schunselaar (2020) Secretaris
Giel Steggink (2021) Penningmeester
Davey van der Schuur (2020) Actief lid
Tooske de Bloois (2021) Actief lid

Onze sponsoren