Merchandisecommissie

PHOTO-2019-03-20-11-50-43.jpg

Hoi allemaal. Graag stellen wij u voor aan de MerCie, Merchandise commissie van 2018/2019.

Aan het hoofd van deze commissie staat onze geliefde voorzitter Danniek. Eigenlijk is ze gewoon een hamster met te veel spullen en ook veel te veel schoenen.

Onze tijger Elian, zorgt er met haar snelle reactievermogen (wanneer er geen alcohol aan te pas komt) voor dat de aanvragen met alle liefde worden beantwoord.

De ervaren ontwerp skills van Hermione zijn dit jaar een vereiste. Hermione, de oude rot in het vak zorgt voor de nodige kennis en ervaring. Wel heeft ze nogal wat moeite met drinken uit flesjes. Gelukkig vinden haar creatieve commissiegenoten hier wel een oplossing voor, een glas met rietjes blijkt de uitkomst.

Marije haar passie voor onderbroeken blijkt eindeloos, wat zeker van pas komt binnen de Mercie. Ze doet een poging tot gezonder eten, resultaat: de saus bij het eten op maandag is karig. Maar gelukkig wordt het toetje nooit overgeslagen.

Last but not least, Lisanne. Je zou het niet verwachten maar Lisanne haar maag is bodemloos, we mogen maandags dan ook rekening houden met koken voor 3 personen extra.

Deze goedaardige dames vormen dit jaar de MerCie. De MerCie zorgt ervoor dat FSV Fysiek zich kleed in de nieuwste fashion. Dit jaar heeft de MerCie voor een aanvulling van de collectie gezorgd. Namelijk; Het snelle sportshirt, de strakke hardlooplegging en de limited Edition FSV Fysiek tasjes. Benieuwd? Kijk in de webshop of neem een kijkje in het kledingrek van de bestuurskamer. Zou jij je eigen creaties graag terug zien in de kledinglijn van FSV Fysiek en lijkt het je leuk om deel uit te maken van deze commissie maar mis je nog wat informatie? Mail ons naar mercie@fsvfysiek.nl . Vinden we leuk!

Bye

MerCie '19-'20

Maaike Keddeman (2018) Secretaris
Joëlle Ruiter (2018) Penningmeester
Eline Bijlsma (2016) Actief lid

Onze partners