Algemene Ledenvergadering (ALV)

Deelname

Aanmelden mogelijk tot
27 sep. 2021 19:00:00
Aanmelden

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Organisator
Bestuur 2020-2021
Datum en tijd
27 sep. 2021 19:00 - 23:00
Locatie
Baxbier, Friesestraatweg 201, 2a

Algemene Ledenvergadering (ALV)

Hallo leden! 27 september is het zo ver, dan zal om 19.00 de Algemene Ledenvergadering (ALV) plaatsvinden. Deze zal plaatsvinden bij Baxbier Groningen. Tijdens de vergadering zal het beleidsplan met alle plannen die het kandidaatsbestuur hoopt uit te voeren aankomend verenigingsjaar. Er is ruimte voor vragen en opmerkingen. Ook zal het huidig dagelijks bestuur aftreden en hoopt het kandidaatsbestuur in te treden.  

 

Wij hopen dat jullie aanwezig zullen zijn! Kun je er niet bij zijn maar wil je toch een stem uitbrengen? Dan vragen we je iemand te machtigen die wel fysiek aanwezig kan zijn. Dit doe je door een mail te sturen naar secretaris@fsvfysiek.nl met de naam van degene die je wil machtigen, graag voor 24 september. Wanneer je niet op tijd kan zijn maar er wel graag bij wil zijn vragen we je ook te mailen naar secretaris@fsvfysiek.nl voor 24 september, dan kijken wij naar de mogelijkheden!

 

Alle documenten zijn te vinden op de website: https://www.fsvfysiek.nl/mijn-fysiek/alv

 

In het kort:

Datum: 27 september 2021

Start: 19.00

Locatie: Baxbier, Friesestraatweg 201, 2a

 

We hopen jullie daar te zien om te praten over het beleid onder het genot van een drankje. De eerste drankjes zijn op de rekening van FSV Fysiek!

 

Met vriendelijke groeten,

 

Kandidaatsbestuur '21-’22

Mara, Rina, Hugo, Arnaud en Veroniek

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze partners