FeeCie

FeeCie_2020.jpeg

Caspar is onze enige echte voorzitter. Deze parel heeft veel humor en doet aardig aan zelfspot. Caspar is naast de studie vaak op de velden van Oranje Nassau te vinden om hier en daar even een kuit te masseren. Tevens is Caspar een “held” in liters trekken. Neem jij het tegen hem op wanneer we weer mogen feesten?! 


En dan Gosse. Van een rondje in de kroeg naar een rondje bij de eerste hulp, deze jongen kan het zo gek nog niet bedenken. Gosse is zeker niet vies van een biertje. Nodig Gosse liever niet uit voor een avondje kaarten, dit kan flink uit de hand lopen. We zijn heel blij dat Gosse het warme Curaçao heeft ingeruild voor een plekje in deze commissie. 


Elisabeth onze Friese secretaris kan heerlijk koken, alleen heeft nog nooit een stamppot gemaakt. Naast haar kookkunsten kunnen we melden dat het alcoholpromillage vrij snel is bereikt. In haar vrije tijd is Elisabeth vaak in de roeiboot te vinden. Gelukkig worden hier geen blaascontroles voor gedaan. 


Silke onze penningmeester (tevens ook fries) kwam bij de eerste spelavond al met dildo’s aan zetten. We zijn heel benieuwd naar hoe dit zich verder gaat ontwikkelen dit commissie jaar. Naast haar leuke cadeaus is Silke zeer slecht in een buisje trekken. Silke is ook veel op het water te vinden, maar dan op een surfplank. 


Sem Siemen is net als Caspar geen Fries maar is een echte Zwollenaar. Een beetje een balletje, maar kan zeker goed zuipen. We vragen ons af of hij nog wel eens wat anders doet in zijn vrije tijd. Bij deze jongen is het ook zeker toevertrouwd om samen de roeiboot in te stappen, waar hij dan ook vaak te vinden is. Prominent gedrag? daar is Sem wel bekend mee. Gelukkig accepteren wij hem zoals hij is. 


Één van onze laatste aanwinsten. Marijn is erg fotogeniek en wou wel de merchandise worden van onze commissie. Naast dat deze jongen erg veel van zichzelf houdt,  heeft deze fries ook nog “de donnie van de keet” prijs gewonnen. Dit zal zijn zelfvertrouwen zeker niet te kort doen. Toch heeft deze jongen nog geen succes gehad op tinder,  ondanks zijn nieuwe profielfoto's en spaart hij panda punten.  .


FeeCie '20-'21

Christy Van der Meulen (2018) Voorzitter
Caspar Abadom (2018) Vicevoorzitter
Elisabeth Struijk (2019) Secretaris
Silke Wille (2019) Penningmeester
Sem Kiekebosch (2019) Actief lid
Marijn Kraan (2019) Actief lid
Gosse van Solt (2018) Actief lid

Our sponsors